Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferleri beğendiniz mi?
Alt 21.01.2011, 19:29   #37
aristo38
YASAKLI ÜYE

11 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aristo38 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transferleri beğendiniz mi?

Alıntı:
FANATIK YIGIDO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burnuma kotu kotu pastirma kokulari geliyor biz burda yigidolar olarak kardes gibiyiz yabancilar burda yigidolarin dusuncelerine karisamaz ayrica riza hocamiz icimizden biri bizi kumede dusurse sanpiyonda yapsa riza hocamiza sevgimiz bitmez ayrica bulentin bize yaptiklari kotulukleride hicbir teknik adam yapmaz ayrica sen oduygulari yasayamassin sunku oduygulari yasamadin yasayacaginizida sanmiyorum
Birincisi sen butun sivaslılar adına konusamassın ben uye oldugumdan berı kayserılı oldugumu soyledım kayıtlarda da kayserılı oldugum yazılı hıcbır yorumum engellenmedı sılınmedı. İkincisi sende avrupadan bırısın ve sende bellı kı stutgartlı gıbı ırkcı dusuncelere sahıpsın. O zaman taaaa avrupadan dılını uzatttıgın kayserı hakkında bırsey soyleyeyım sana bız sızler gıbı su veya bu kısıyi ötekilestirmeyiz burada hıc kımse kayserıden nefret etmez bız kardesız her zaman oyle kalırız. Senın gıbı bos bogazlı ırkcılar bızım kardeslıgımızı bıtıremez. Yabancılar yorum yapamaz derken bırı sıvasa yabacıysa oda sensın taaa nerelerden yazzıyorsun ben 8 senedır sıvasta yasıyorum. Camii ye son olarak ne zaman gittin ?
aristo38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla