Cevap: Rıza Çalımbay'ın Maç Sonu Açıklaması
Haftaya Eskişehir ondan sonraki hafta da G.antep deplasmanları var..Sivasspor acaba bu maçlardan puan alabilecek mi?Çok zor...Sivasspor rakiplere karşı bu kadar açık futbol oynarsa 2 maçı da kaybedebilir...Hoca kaç maçtır defans hatalarından bahsediyor;ama her maçta aynı hatalar tekrarlanıyor..Hoca eğer orta sahada top atacak bir oyuncu bulamıyorsa daha ne söyleyeyeyim..Bu takım futbol oynuyor gözüküyor ama galibiyet alamıyor ;puan alamıyor..Düşünün bir kere maçta 2 defa beraberliği yakalıyorsun ama bir türlü puan alamıyorsun..G.maçında beraberliği yakalıyorsun ama son. dk. larda gol yiyiyorsun,Bursa maçında yine beraberliği yakalıyorsun ama yine gol yiyorsun,bu maçta da aynı senaryo hem de 2 defa beraberliği yakalıyorsun yine yeniliyorsun..Kimse buna çşnassızlık falan demesin;tabiki defans hatalarımız var ama niye buna çözüm bulamıyoruz...Bence asıl sorun Rıza hocanın takımı sürekli hücum futbolu oynatmasından ve oyunu iyi okuyamamasından kaynaklanıyor..Puan ihtiyacı olan takım biziz ama beraberliği yakalıyoruz ama koruyamıyoruz..Çünkü bu takımda topu tutacak ve orta sahaya dinamizm getirecek oyuncular kenarda oturuyor..Ben hocanın yerinde olsam en azından oyun dengelemek ve orta sahaya dinamizm kazandırmak için 1-1 den sonra Keita yı hemen oyuna alır takımın mücadele gücünü artırırdım;Rıza hoca sanki takım şapmpiyonluğa oynuyor gibi sürekli takımı hücum oynatıyor..Elindeki malzemeye bakmadan takımı hücum oynatırsan işte bu 3 maçta da puan alamazsın..Bursa maçında da Keita ancak 80. dak. lardan sonra oyuna alınmıştı..Bu maçta hoca onu hoca hiç düşünmedi bile..Peki hiç hazır olmayan bir oyuncu olan Eneramo yu neden oynatıyor Rıza hoca..Adam neredeyse 100 kilo arkasına dönemiyor ki kaleye gitsin..Bizim videosunu izlediğimiz oyuncu kesinlikle bu değil..Bu oyuncu bundan sonraki maçlarda hzır olmadan kesinlikle oynatılmamalı..Korcan 1-2 top çıkardı ama 2 golde hatalı olduğunu düşünüyorum..Y a Sandro niçin alındı bu takıma ;niçin bu oyuncu hiç oynatılmıyor;bu oyuncunu turşusunu mu kuracağız..Hoca çok iyi düşünmeli sakatlar da artık iyileşti;puan için takımı oynatmalı;yoksa işimiz çok ama çok zor...
|