Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Atamayana atıyorlar
Alt 20.02.2011, 16:19   #18
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Atamayana atıyorlar

Alıntı:
Kumyurt58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim izledigimiz sivasspor bu degil..... bir yerde bir eksiklik var.ben tahmin ediyorum bazilari bizim takima büyü yapti gitti bana yine muhtac olsunlar diye. tabi bu benim kanatim.onun icin S. Spor yonetimi, bir kursun dökturseler belki bundan kurtaririz-cünki iki senedir bu böyle olmaz. obür takimlara bakiyorsun hoca degisiyor hersey normal oluyor genelde.Ben büyüye ve nazara inanirim, tabi bu benim kanatim. artik herkes gir gir gecmeye basladi bu da bizim zorumuza gidiyor.ben sade aklimdan geceni söylüyorum. herkese gelecek macta üc puanla baslamayi temenni ediyorum . Almanyadan selamlar.
Getirdiğin hocalar ne ki ne bekliyosun bizim başımıza getirdiğimiz hoca diyorki es es teyken istedğim gibi transferler yaptırmadılar böyle oldu acaba şu an ki kadronun aynısı hatt 7-8 oyuncunun gönderildiğinden haberi var mı ?
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla