Cevap: Şanssızlıkmı, Becerisizliklmi
Dün spoaktif programızı izledim yorumculardan özellikle İlhami Hoca ve Abdullah Yiğit sorunlarımızı iyi tahlil etmişti. Bizim de bahsettiğimiz sorunlar olan Cihan ve Keita'nın oynatılmaması Grosicki'nin devamlı ters kanatta oynatılması konusuna özellikle İlhami Hoca değindi. Ama programa bağlanan Rıza Hoca için sorunları iyi tahlil ettiğini söyleyemeyeceğim sorunu hala ilerideki futbolcuların yeterince etkili olamamalarına bağlıyor. Ancak ileriye aldığı futbolcular zaten top tutma özelliğine sahip olmayan oyunculardı; Eneramo'ya, Mehmet'e, Kamanan'a gönderilen toplar duvara çarpar gibi geri döndü. Ayrıca bu sorunun bir boyutuydu ama esas sorun orta sahanın yapılan değişiklilerden sonra mücadele gücünün yok olmasıydı resmen orta sahasız oynamamızdı.Mehmet uğruna top tutan ender oyuncularımızdan biri olan Ceyhun'un gönderilmesinin de hata olduğu ortaya çıkıyor.
Ben dünkü programdan Rıza Hoca'nın hala özeleştiri yapacak bir yapıya sahip olmadığını ve sorunu hep dışarıda aradığını gördüm ve bu beni ileriki maçlar için endişendiriyor. Ancak umarım ben yanılırım. Bu takımın ligden düşmesi bu şehir için çok büyük bir kayıp olur.
|