Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı
Zidane öyle diyorsunda stad her ne kadar kötü hava koşullarına takılsada taraftarımız gelmiştir. Bende oradaydım. Hayatımda ilk lig maçımı izledim o da Sivasspor'umun maçını. Ve bizleri ilkten alt tribüne bile sokmadılar. Hiç mi değilse oraya gelen Sivassporumuzun aşığı olan bizlere haksızlık yapmayın. Her renkten adam vardı. Küçücük çocuklar vardı yüzleri boyanmış kırmızı beyaza ve dedeleri ile bağırıyorlardı kocaman stadda. Yapmayın allah aşkına. Gelmeyenleri ne yapacağız şimdi öldürecek miyiz? Önemli olan takımına aşık sevdalı insanların orda olmasıydı. Ki hepimiz oradaydık. Hatta çalışan arkadaşlarımız bile vardı gelemediler. Dakika başı iş yerinden arayıp maçı sordular. Hemen hükümdar olmayalım arkadaşlar.
|
Çok haklısın gidenleri tebrik ederim. Ben Sivassporun bu seneki GS, BJK, FB maçlarına gittim ama bugün annem ve babamı saat 17:00 da sivasa yolcu ettiğim için maça gelemedim. 20.000 civarında insan gitmiş azımsanacak bir rakam değil.
İBB-TS maçında belediye her semtten 10 dakikada bir otobüs kaldırmıştı. Bizde de öyle olsaydı stada sığmazdık. Havanın kötü olması ulaşımın zor olmasına rağmen baya kişi gitmiş.