Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.12.2005, 09:49   #82
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen runter

Alıntı:
Umut38 Nickli Üyeden Alıntı
Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.

Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.

Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.
ASIL BEN SENİ KINIYORUM.HALA BURAYA GIREREK YAZI YAZACAK YUZU BULMUSSUN YA SANA HELAL OLSUN.
DUN HERKES GORDU HAKEMIN KIMIN YANINDFA OLDUGUNU.JOHNSON DENILEN KARAKTERSIZ BALILI'NIN BACAGINI KIRMAKONU SAKATLAMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI.SADECE JOHNSON MU HAYIRRR.SANKI KAN DAVALISI BIR TAKIMA KARSI OYNADI KAYSERISPOR KAZANMAK ICIN O KADAR HIRSLANMISLARKI BUNDA ASIRIYA KACTILAR.OYUNCULARIMIZI SAKATLAMAK ICIN ELLERINDE PARDON AYAKLARINDAN GELENI YAPTILAR.YAZIKLAR OLSUN OYLE TOPCULARA.
ATTIGIMIZ GOLERE GELINCE ILK GOLUMUZUN HAKKINI YEME FISTIK GIBI BIR TOPLA HAREKETE GECEN ESKI OYUNCUNUZ BALILI TOPU KALECIDEN KURTARIP MNESIN YUIVARLAGI KALEYE HOPPPPPP YUVARLADI.IKINCI GOLDE DE ILHAN'IN ATTIGI DEPARI GORMEDIN GALIBA TOPU SOKEKE SOKEEEE ALDI VE ILERLEYEREK MUSA KUS'A KAZANDIRDI TOPU.TABI KI ODA GEREGINI YAPTI VE TOPU AGLARLA BULUSTURDU.
GELELIM SIZIN ATTIGINIZ GOLLERE ILK GOLUNUZ TAM BIR DEFASN HATASI YANI YAPTIGINIZ ORGANIUZE BIR ATAK YOK.DEFANSIMIZIN KLASIK HATASINDAN FAYDALANIP GOLU BULDUNUZ YOKSA ONDAN BASKA GOL ATAMIYODUNUZ ILK YARIDA.IKINCI GOL KALECIMIZ SAGOLSUN HEDIYE ETTI RESMEN SIZE.
AMA SU VAR KUCUMSEDIGINIZ HEHE BIZ BUNLARI HAVADA KARADA YENERIZ DEDIGINIZ SIVASSPOR'UMU 10 KISI BILE YENEMEDINIZ.SIZE YAZIKLARI OLSUN...
SİZ PETKOVİÇ'E DUA EDIN MAÇI SIZE VERDI RESMEN..NEYSE BIZ KAYSERIYE KARSI GEREKEN FUTBOLU OYNADIK...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla