Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yo
Alt 25.10.2011, 19:03   #31
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yo

Ben bugün Mersin-Besiktas macinin uzun özetine bakdim.

Öncelikle Besiktasin Kalacisi Cenk cok müthis toplar cikardi acaba Mersin Besiktas oynadigi gibi bize oynarsa ne yapmaliyiz gercekten güzel Kadrolarida var yeni Takim olsada.

Yani Sivasspor ve Hocamiz Mersin-Bjk macini izlesinler özetini ve nasil bir Oyun tarsi ve nasil oynacaklarini Riza Hocamiz hepsini aktarmasi lazim.

Bizim tek avantajimiz tabiki yine Sivassporlu Taraftarlar olacaktir.

Mersin 17 transfer yapmis bunlardan 8-10 cok önemli Oyuncular.

Ben Yahia, Wissem,Márcio Nobre,Beto,André Moritz, ve Sivassporun eski Silahlarindan Kamanan.

Bu Oyunculari dikkat etmemiz gerek ucuz ve iyi bir Kadro kurmus Mersin Idman Yurdu,bizim ikinci avantajimiz su olabilir daha genc Takimiz Mersine göre ama en büyük Dezavantajimiz ise bizim 2 iyi Forvetimiz var onlarin 4 tane taninan Forvetleri var.

Ama ben bunlara ragmen Sivassporumuzun Galib gelecegini yürekten inaniyorum eger Bursaya karsi inancimiz ve ruhumuz ile oynarsa Sivassporum ozaman Problem olacagini sanmiyorum.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır