Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Hırs Küpü
Alt 05.04.2012, 11:19   #11
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Hırs Küpü

şimdi samsun düşüyormuş beni hiç ilgilendirmiyor ben çıkar yener arkama bile bakmadan gelirim kimse bize acıdımı yok yeneydi antepi kayseriyi bursay
11:10
TEKOTORİTE58:
şimdi sivaspor her maçın favorisidir ama futbol bu yenerde yenilirde nasıl bizi şampiyonluga giderken belediye gelip bizi yenmedimi yendi
11:09
TEKOTORİTE58:
ben herkes gs sivasa fark atar dediginde ben katılmamış hatta sivas gs eleyecek dedigimde gülmüşlerdi hatta birsi gs tututunu söylemişti ama gördük
11:08
TEKOTORİTE58:
sivas yenerse süper hoca süper takım bir kötü oynarda yenilirse kötü hoca kötü yapmayın böyle genel performansa bakın bu takım bu ligin en iyi takımı
11:06
TEKOTORİTE58:
şimdi samsun yener bursa bizi eler diyenler size sesleniyomm sivasspor galip gelirse lütfen sivasporu tutuyom demeyin çünküsiz iyigün taraftarısınız
11:05
TEKOTORİTE58:
antepi yenseydi banene samsundan onun için herkes samsun yener diyor ama görüşecegiz samsunuda yeneriz bursayıda eleriz
11:04
TEKOTORİTE58:
manisada düşüyordu ne oldu 3 tane attık bıraktık bizene ister düşşün ister kalsın ben çıkar yenerim bitti gerisi bizi baglamaz samsunda bursaya kayser
11:03
TEKOTORİTE58:
maça çok iyi konsantre olsun ben bırak yenmeyi samsunu farklı yenecegimixzi düşünüyom
11:02
TEKOTORİTE58:
samsunspor sivasporu yenecek bir takım degil sivaspor yenecektir bu bir bjk deniyor ya bjk yenmeyen takımı varki o maç ölçü degil sivaspor yeterki
11:01
TEKOTORİTE58:
biraz ders alın yigidolar burda bile şu takım ligde kalsın yorumu yapmayın sonra ne iftiralar çıkıyor görüyoruz onun için samsun için acı ama gerçek
11:00
TEKOTORİTE58:
kimin düşecegi kalacagı bizi ilgilnedirmez sivas çıkar yigitce oynar yenerse yener yenilirsede yenilir şu düşsün bu kalsın bizi baglamaz geçenseneden
08:31
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TEKOTORİTE58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...