Cevap: Sivasspor'da değişen ne?
sivassporda ne değişti geçen yıl attığımız kadar gol yiyorduk 1 eksik atarsak yeniyor fazla atarsak yeniyorduk yediğimiz kadar atıyorduk busene yediğimiz kadar gol yiyoruz karşılığında gol atamıyoruz hazırlık maçlarında takım umut vermedi belki bu maçları rıza hoca ve oyuncular pek kaale almadı ciddiyetsizlik yüzünden farklı yenildik ne olursa olsun bu takımın bu kadar gol yemeye hakkı yok madem ciddiye almıyacaktınız neden turnuvaya katıldınız biz çocukluğumuzda takım bayrağına mahalle maçı yapardık kıran kırana geçerdi neticede ucunda iyi kötü kupa olan bir turnuva adam gibi takım çıkıp oynamalıydı takım henüz lige hazırdeğil haftaya lig başlıyor ben rıza hocanın eski kadroyu bozmamasını bekliyorum hernekadar çok kızsamda öyle yandık bittik mahfolduk demiyeceğim 1 2 rütuşla takım rayına oturur doğa alındı diye kıvanç gitti doğanın mevkisi çokzayıf kadire duacıyız artık orta sahamız defansa yardım eden cinsten değil defansın yükü çok ağır dua edelimde navratile bişey olmasın forvete gelince eneramonun ölüsü bile yeter bednarıda 2 3 hafta göremeyiz pedriele duacıyız artık abdulkadirden çok umutluydum henüz beklenen seviyede değil kaleci borjan formda şükür defansın önüne iyi birsavaşçı bulunursa iyibide defans alınırsa sorun yaşamayız inşallah
|