14.11.2012, 10:50

| 

| 

| 

YASAKLI ÜYE 

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.

| 

Cevap: Ankara'daki Yiğidolara çağrı

ANKARADA sivaslıların nüfusu belki 3.yada 4.dür 7 8 defa ankaradaki  sivasspor maçlarına gitmişliğim vardır hepside hep kritik maçlardı kimizaman 2.lig b de şampiyonluk maçı kimizaman 2.lig playofunda önemli maç kimi zaman playofdan düşmeme maçı kimizamanda süperligden düşmeme ve şampiyonluk maçları omaçlarda bile ankara merkezdeki stadda  1000 1500 kişiyi geçemedik ençok taraftarı sincandaki ank bld maçında 3500 -4000 kişi toplayabildik biletler 50 kuruş olduğu halde  ben anlamıyorum ankaradaki sivaslıyım diyenler ya bağlarını sivastan tamamıyla kopartmış ya sivaslı geçinip sivasdan sivaslılardan sivasspordan nefret ediyor yada gerçekten kanları çok bozuk  pislik birmillet başka birşey aklıma gelmiyor istanbuldan 1 otobüs taRAFTAR  yarım yamalak gelecekte SİVASTAN 1 otobüs taraftar gelecekte stadda sivasspor taraftarı destek olacak zor dostum zor gençlerin zaten kemik bitaraftarı var bunlara ankaragücü trabzon kayseri samsun taraftarlarıda katkı yapacaktır herzaman olduğu gibi  inşallah yanılırım inşallah o stad fullenir yarısıda sivasspor taraftarıyla dolur gerçekten takımın buzor şartlarda çok büyük desteğe ihtiyacı var ben tüm gelecek taraftarlara yolları açık olsun diyor şimdiden teşekkür ediyorum 

| 

| 

|