Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkandan sitem!
Alt 21.11.2012, 10:11   #14
YGTayfa
Acemi Yiğido

YGTayfa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 YGTayfa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkandan sitem!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kulüpten destek alınmaz beyler, kulübe destek verilir. Eğer böyle olunursa o zaman taraftarlık olur. Diğer türlü ASALAK'lık olur. Kulüpten menfaat sağlamayı nasıl düşünebilir insanlar anlamıyorum. Eğer taraftarsanız, Sivas sevdalısıysanız, Sivasspor'u gerçekten seviyorsanız, başkanın, futbolcuların, Sivasspor'un ve hatta benim herkesten isteği sadece 5 TL verip maça gelmeniz ve sadece 1,5 saat sesinizi vermek. Bundan kolay ne var ki? Sadece 15 günde 1 kez, bu da başkanımıza ve Sivasspor'umuza değmez mi? Sivas'lıysanız bir düşünün, sonra başkana ve yönetime sitem edin.

Başkana asla laf söyletmem bunu herkes bilsin. Ama yönetimden isteklerimiz var onu da söylemekten çekinmiyorum. Stada girerken kombinelilerin ayrı kapıdan geçmesi ve birde içeriye bayraklarımızın sopalarıyla beraber alınması için anlayış gösterilmesi. Onun haricinde başkana laf söyleyen taş olur.. .

Siz tribün gerçeklerini göz ardı ediyorsunuz bu şekilde konuya yaklışırsanız yanlış yaparsınız.Biz zaten senelerdir biletimizi kendimiz alıyoruz Sivassporumuza feda olsun ama demek istediğimiz şu, bu şekilde tribün gelişmez gelişmeyecekte.Kendi cebinden bilet alıp 90 dk bağıracak potansiyel maksimum şu an stadda zaten ama bu yeterli mi bunu siz cevaplayın..

Sivas gençlerinin bir maçta 5 tl verecek kadar yoksul olduğunu sanmıyorum çünkü başka yerlere daha fazla paraları buluyorlar ama bu şekilde yani biletlerini kendileri alarak tribüne takımı desteklemeye adam getiremiyorsunuz getirsenizde bağlayamıyosunuz demek istediğimiz bu, bizde isteriz biletini alıp gelen ve 90 dk aslanlar gibi bağıran 2000 tane adamımız olsun ama böyle birşey yok işte bilmem anlatabildim mi..?