Cevap: Başkandan sitem!
40 yıldır maçlara giderim.İlk çıktığı zamandan itibaren kombine biletin fişlisi,işaretlisi her türlüsünü bu yıla kadar aldım.Ama artık bunca yıldır gördüklerim yapılanlar ve yapılmayanlar karşısında artık yeter dedim.Hatta epeydir de sitede sadece okuyucu olarak kalıyordum.
Sitem eden başkana sesleniyorum:1)siz alışkanlık haline getirdiniz transferleri sezon başladıktan sonra yapmaya.
2)Bülent hoca zamanında kulübün internet sitesinde yazdığım taraftarların maça giriş ve çıkışlarında yaşadığı sorunlar hakkında şimdiye kadar hangi adımları attınız?
3)PAF takımlarının varlığı A takımlarının oyuncu ihtiyacını gidermektir.9-10 yıldır yönetimdesiniz şu anda alttan gelen kaç oyuncu var?PAF'ların şampiyon olduğu sene burada berabere kalıdığımız GS'dan semih ve emre şampiyonlar liginde oynuyor.Bizim gibi kısıtlı imkanları olan takımlar için ilaç olabilecek bu oyuncular neredeler?
Ayrıca kendilerini gruplara ayırıp taraftarız diyenlere sesleniyorum:
1)Hiç bir zaman birlikte tezahurat yapamıyorsunuz.Hepiniz ayrı tellerden çalıyorsunuz.Aranızda bir husumet mi var?
2)Bir avuç rakip takım taraftarı ne zaman tezahurat yapsa onun susturmak için bağırıyorsunuz.Göreviniz bu mu?
3)Takımınızın sahadaki durumuna göre değil,rakip takıma nasıl küfür ederiz diye mi varsınız?
4)Sezon başında toplanıp diğer taraftarları nasıl kendimizden daha çok uzaklaştıırız diye toplantımı yapıyorsunuz?60-70 yaşındaki adamların sizinle beraber zıplamasını mı bekliyorsunuz?Oturarak tezahurat sayılmıyor mu?
Yazacak daha çok şey var hem yönetime hem taraftara hem de basına lakin kulakların birinden giriyor diğerinden çıkıyor.Belki çok kızacaksınız,maçlardaki gibi küfür de edeceksiniz ama bu gerçekleri değiştirmeyecek.
Şapkamızı önümüze koyup bir düşünelim,bir empati kuralım.
|