Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: REZALET ! ! !
Alt 05.02.2013, 11:41   #4
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: REZALET ! ! !

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fenerbahçe kulübü ve taraftarı ahlaksızlıklarını bir kez daha gösterdiler,burdan Sivasspor yönetimine de iki lafım var,Sivas'tan gelen taraftara sahip çıkmak kimin görevi vasfınız yöneticilik ise 1000 km yoldan gelen bu gençlere dudak büküp yapacak bi şeyimiz yok denirse kusura bakmayın da böyle idarecilik olmaz,Fenerbahçe denen kahpeler Sivas'a geldiklerinde yalakalık ta yarışırsınız fener taraftarına her kolaylığı sağlarsınız iş kendi taraftarına gelince sırt dönersiniz.harbiden zoruma gidiyor az değil 1000 km yol gitmişler maça giremiyor Sivasspor taraftarı yazıklar olsun böyle yöneticiliğe, bu taraftar çok bile oynayın 3-5 bin kişiye
sevgili kardeşim herşeyi yönetime yüklemenin anlamı yok sivastan gelen kardeşlerimiz öğlende istanbula gelmişler istanbula geldiklerinde biletlerini alsalar hiçbir sorun olmuyacak akşama kadar istanbulda gezip akşam stada gelince süprizle karşılaşmışlar bende 1 saat önce maça gittim bilet aldım maça girdim hatta bana kalsa fener galatasaray ve beşiktaş maçlarına seyircimiz nasıl olsa gelmiyor maç saatinde gider biletimi alır maça girerim diye düşünüyordum yani bende dahil bi vurdum duymazlık var bizde asıl sorgulanması gereken fenerbahçe 50 bin kişibilet alıp maça erkenden geliyorda istanbulda sivaslıların çokluğu ile övünürken 500 kişi bile şu maça götüremiyoruz yazık sonra bize ayrılan bölümün arkatarafında oturanlar zannedersem fenerliydi bizler bağırıp biyerlerimizi yırtarken adamlar ayağa bile kalkmadı yönetim ne yapması gerekiyordu gelip kimlik kontrolümü yapacaktı
adam normal kıyafetle gelip bilet alıp içimize sızmış anlında fenerli yazmıyorki buna kızıpta trabzon maçına gidilmemesi çok yanlış
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...