Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı
|
sevgili kardeşim herşeyi yönetime yüklemenin anlamı yok sivastan gelen kardeşlerimiz öğlende istanbula gelmişler istanbula geldiklerinde biletlerini alsalar hiçbir sorun olmuyacak akşama kadar istanbulda gezip akşam stada gelince süprizle karşılaşmışlar bende 1 saat önce maça gittim bilet aldım maça girdim hatta bana kalsa fener galatasaray ve beşiktaş maçlarına seyircimiz nasıl olsa gelmiyor maç saatinde gider biletimi alır maça girerim diye düşünüyordum yani bende dahil bi vurdum duymazlık var bizde asıl sorgulanması gereken fenerbahçe 50 bin kişibilet alıp maça erkenden geliyorda istanbulda sivaslıların çokluğu ile övünürken 500 kişi bile şu maça götüremiyoruz yazık sonra bize ayrılan bölümün arkatarafında oturanlar zannedersem fenerliydi bizler bağırıp biyerlerimizi yırtarken adamlar ayağa bile kalkmadı yönetim ne yapması gerekiyordu gelip kimlik kontrolümü yapacaktı
adam normal kıyafetle gelip bilet alıp içimize sızmış anlında fenerli yazmıyorki buna kızıpta trabzon maçına gidilmemesi çok yanlış