Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.02.2013, 16:55   #115
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Sivassporumuzun çok moralli ve istekli oluşu, her an mücadele etmesi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyuncularımızın hepi çok istekliydi, bütün sezon böyle oynayabilirsek puan farklarının çok az olduğunu göz önüne alırsak ilk 6 da bitiririz

Maçın en iyisi kimdi : Maçta herkes iyiydi Aatıf, Grosicki, Erman ve tabiki Hakan Arslan çok iyiydi.

Maçın en kötüsü kimdi : Maçın en kötüsü demiyorum ama Pedriel doğru düzgün ayakta duramadı buna rağmen o dahi bir asist yaptı.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem oyunu gayet iyi yönetti, maçı herhangibir yönde etkilemediğini düşünüyorum

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Rıza Hocanın Hayrettini almasına Hayrettinin bu takımın kaprtanı olması ve geçmişte verdiği emek açısından hep saygı duyarım ama Uğur'un girmesi gereksizdi ve daha önemlisi bu kadar rahat olduğumuz bir maçta neden Piech gibi bir oyuncuyu oyuna almaz onu bilemiyorum, takıma ısınması alışması için bundan daha iyi bir fırsat olabilir miydi?
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla