Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.02.2013, 08:49   #181
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seyir zevki ve mücadele gücü inanılmaz yüksek, ve son 2 yılda oynadığımız ve rakibi sildiğimiz en güzel maçtı...Bu maç bana şampiyonluğa oynadığımız sene burda tsyi 3-0 yenip şampiyonluk potasından uzaklaştırdığımız maçı ve tribün atmosferini anımsattı...Taraftar gruplarının gelmemesine rağmen açıkçası ben bugünkü kadar bir coşku ve tribün desteği beklemiyordum...Maratondaydım ve maçı tvden izleyenler özellikle top rakipteyken yaptığımız ıslıklı baskının gayet başarılı olduğunu söylediler...Tezahüratlar klasik olsa da coşku ve genel anlamda kesintisiz destek harikaydı...Sanki o tsyi 3-0 yendğimiz maç dönemideki Sivasspor havasını hatırlatan bir ambians vardı...

•Maça gelecek olursak bence bu maçın 2 kahramanı vardı: Hakan ve Kadir...Hakan'ı geldi geleli kesici olarak gördük ama bu maçta hem pres ve kesme özelliği hem de topu ileriye taşımadaki başarısını zevkle izledik..Kadir istediği zaman sahada 4 CİĞER ile oynayabiliyor Maşallah bu maçta adım atmadık yer bırakmadı, gelen gidene süper bastı, Alanzinho ve Colman'a ilk topları hiç rahat aldırmadı....Grosicki ve Atıf ise tribünlerin coşkusuna ayak uydurarak çok iyi top oynadılar, Kamil ilk geldiği yılını anımsatan bir futbol ortaya koydu, Atıf fener maçındaki lüzumsuz top tutma huyunu terketti ve nefis bir maç çıkardı...Ziya, zaman zaman Erman ve sağda Erhan Güven çok olumlu işler yaptılar..Orta saha ve defans hattını birbirine iyi yakınlaştırarak orta alanda tsye rahat top yapma imkanı ve boş alan vermedik...Takımın en zayıf halkası Suarezdi çok güçsüz ve yavaştı ama buna rağmen 2.golün asistini Atıf'a yaptı...

•Rıza hocanın maçtaki tek hatası 2-0 olmuş iken ve ts 10 kişi kalmışken daha süratli ve diri Piech'i Suarezin yerine sahaya sürmemesiydi..Zira o girmiş olsa tam ona göre açık alanlar ve pozisyonalr vardı ve en kötü maç 4-0 olurdu..Fakat yine de hem teknik ekibi hem de oyuncusuyla bu maça harika hazırlanıldığı belliydi ve bunu sonucunda güzel futbol ve alınan 3 puan daha doğrusu 6 puan ilaç gibi geldi..Bizim istediğimiz takımın ve hocanın işte şu futbolun yarısnı normal lig maçalrına da yansıtması..Bugünkü oyunun yarısını normal lig maçlarına yansıtsak ilk 5'e doğru rahat yol alırız.

NOT: Bugünkü futbol ve son 15 dakika tsye karşı oley sesleriyle biten bu maç kolay kolay akıldan çıkmaz...Ts son yıllarda hiç bir Anadolu takımı karşısında bu akdar EZİK VE ACİZ ve rezil bir hale gelmemişti...Kendini Guardiola zanneden çakma guardiola Tolunay'ın barutunun da böylelikle çabuk bittiğini, ateşinin çabuk söndüğünü de görmüş olduk...Bu unutulmaz maç, ve tsnin ezilerek mağlup edilmesi için emeği geçen herkese teşekkürler...
Guardiolaya benziyor ama fizik olarak.Tolunay hoca çok sempatik.Teşekkürler bu güzel yorum için..
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla