Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.02.2013, 09:23   #186
bqram58
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 bqram58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
hasanpolat44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.

taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..
Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...

Saygılar..
bqram58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bqram58'a Teşekkür Ediyor...