30.03.2013, 23:13
|
|
|
Gast
|
Cevap: İtidalli olmak zorundayız...
Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
hiç katılmıyorum abi Çalımbay kim ki gollerden sonra taraftara hareket çekip küfretme hakkına sahip? hayrettini böylesine kritik bir maçta adeta yem gibi seyircinin önüne atıp maç sonrası çıkıp tripler atmasını artık yemiyor bu taraftar!
takımı bu sene öyle istikrarsız ve düzensiz hale getirdi ki sonunda böyle bir olay patlak verdi...edilen küfürleri asla doğru bulmuyorum, takıma emeği geçen bir oyuncuya yapılmaması gerekirdi, fakat iyi ve geleceği görebilen bir hoca olsa böylesine gergin bir maçta o hatalar yaşanmadan oyuna müdahale eder ve olaylar büyümden üstü kapanırdı..artık bu saaten sonra hem çalımbayın kişiliği(!) hem de taraftara karşı kin dolu tavrı kabak gibi ortadadır, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!
|
Ağır yara alarak çok kritik 3 altın puana ne bizler ne de futbolcular sevinebildi. Bu tahribatın mutlaka nasıl bir strateji izlenip tamir edilecekse mutlaka tamir yoluna gidilmelidir. Kritik günler yaşıyoruz.
Birilerine tepki gösterip istenmez ilan ettiğimizi zannederken, bu zararın külliyen Sivasspora olduğu beyinlere yer edilmelidir...
Bugün bir milattır... Sezon sonu Rıza hoca Sivassporla yollarını ayrılacağının artık dönüşü imkansız olduğunu bilerek davranmalıyız. İstesek de istemesek de artık Sivasspor'la yolları ayrılacaktır. Takımımızın başında misafir olarak kabul edip, misafire nasıl davranılırsa öyle davranılmasını öneririm.
Şahsi düşüncem ve korkum; bu sezon yapılan bu 2. "ağır tepkinin" diğer futbolcularımız üzerinde nasıl etki bıraktığı, bırakacağı, geleceğine nasıl yön vereceğidir. Bu tür davranışlar, Sivas'a gelecek futbolcuları da nasıl etkiler, bekleyip göreceğiz.
Umarım en kısa zamanda "tatlıya" bağlanır. Ama zor dostum zor demeden de geçemeyeceğim.
|
|
|
|