Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 07.04.2013, 22:33   #63
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mucahit_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta göze çarpanlar :

Dk 73 mac 1-1 Klubede skora etki edecek futbolcumuz yok ve sahanin en etkili ismi Piechin oyundan alinmasi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :

Her macta yaptigimiz bala g.te bi gol at sonra ustune yat Mantalitesinden Koy takimi gibi bizle denk bi takima bile kapanmaktan vazgecmedikce bi halt olmaz bu takimdan

Maçın en iyisi kimdi :

Piech o da kotunun iyisi idi..

Maçın en kötüsü kimdi :

RIZA CALIMBAY

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :

Hakem gayet iyi mac yonetti, kotu bile yonetse bu futbolla hakeme siginacak yuzumuz bile yok

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :

Her zaman ki gibi takimi geriye yasladi yaptigi tek degisiklikle takimin icine etti
Piechi oyundan alman demek bu mac kasinti yapti kaybetmek istiyorum demek ti onu da yapti, erhanin sakatlanip Hocanin has adami ugurun oyuna girmeside isin tuzu biberi oldu..
Riza hocacilara armagan olsun bu mac...
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hoca yalakaları buyrun, yorumlarınızı bekliyoruz..

.
Rıza yalakaları bugün yarın ortaya çıkarlar merak etme. Bugün Konyada Selçuk Ünv. geçleri bir haftalık çalışmalarını yakından takıp ettim ve takdirlle karşıladım. Yazık değilmi bu geçlere biz vede geçler bir oluşumun taraftar olmanın gayreti ödülü bu olmamalıydı bu yazdıklarım esnasında onlar dönüş yolunda moralller bozuk Konyaya gelecekler vede yarın moral bozukluğuyla okullarına gidecekler bunun hesabını kim verecek???????: mad: