Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2013, 07:43   #79
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : bu sezon ilk kez bu kadar eksik bir hücum hattıyla mücadele ettik. piech'in oynarsa çok daha iyi olacağı ve takıma katkı sağlayabileceği görüldü. sakatlık ve cezalı olmadığı müddetçe savunmadaki ikilimizin rajnoch ve navratil olduğuda bir kez daha görüldü.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : taktiksel hatalarla kaybedilmiş bir maç olarak görüyorum. akhisar deplasmanı ve eskişehir deplasmanlarında çok rahat 3 er puan çıkarabilecekken her iki maçtan da puansız ayrıldık.

Maçın en iyisi ve en kötüsü kimdi : takım halinde vasat bir oyun sergiledik. çok göze batan oyuncularımız yoktu.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :bir türlü anlamıyorum. hoca kenardan hücuma çıkın diye bağırıyor ancak hücum oyuncusu olan piechi oyundan alıp önce defansı düşünecek olan mehmet nası sağ kanada koyuyor. akhisar maçı ders olmadımı bize. erman ve aatıf çıktıktan sonra geriye yaslandıkda yaslandık ve kaçınılmaz mağlubiyet gelmişti. bu maçta da hoca skoru koruma adına takımı iyice defansif yapınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. mehmetin, kadir yada hakanın yerine orta sahaya takviye olarak oyuna sokulmasını bekledim. hem orta saha direncimiz artmış olacak hem de hücum anlamında güç kaybetmemiş olacaktık. sonuç olarak hediye edilen bir 3 puan daha. inşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi olur.