Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eneramo Beşiktaş'ta
Alt 07.07.2013, 13:55   #18
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Eneramo Beşiktaş'ta

Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben niye karşı çıkayım iyi bir oyuncumuz büyük bir kulübe veya normal bir takıma gittiği zaman ama maddi olarak iyi bir paraya satılırsa. şimdi atıf gitse tabiki üzülürüm veya da grosicki. zaten grosicki sezon sonunda bedavaya gidecek. atıfa şimdi 8 - 9 milyon euro verilse neden karşı çıkıyım amrabata o kadar para veriliyorsa atıf daha fazla eder. ben şimdiye kadar giden oynculardan bir tek bilica ve nordin wootera üzüldüm.gerçi onlarda bülent uygunun kazıkları.bilica yasin çakmakla eşdeğermiydi Allah aşkına bazı takımlar amatör denebileck oyuncuları bile daha fazla paraya veriyor.
Tamamda sen benim demek istediğimi anlamadın kayserispor 8-9 milyon euro satıyor ama yerine daha kalitesiz adam alıyorlar alman hollanda ikinci liginde lige başlıyorlar ya tutarsa bizde öyle yapsak bu sefer o kadar paraya sattık yerine daha iyi adam alamadık mı gibi ver yansım edeceğiz ben aatıfın ve aatıf gibi şuan işimize yarayan futbolcuların satılmasına karşıyım öyle adamlar zaten başarı getirir uefa avrupa ligine veya şampiyonlar ligine kattıldığımız taktirde başarıyı hedefliyorsan kadronun üzerine koyarak mesafe kat edeceksin yoksa 1 sene ali gitsin diğer sene veli gelsin mantığıyla kayserispor gibi hiç başarın olmaz sıradan anadolu takımı olursun 3 büyütülmüşlerin alt yapısı olmuş olursun
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla