30.07.2013, 02:24
|
|
|
Usta Yiğido
772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Rakip Belenenses
Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
ilk Nijmegen macindan sonra takimi Belenenses macinda izleme imkanim oldum
ilk maca göre takim oldukca yerlesmis ideal 11 e baya yaklasilmis
Kalede Borjan olacagi kesin gibi performansi mac icerisinde oldukca iyiydi kalemiz emin ellerde
Geri dörtlüde Ümit oynayacagini ilk macta göstermisti yaninda tamda düsündügüm gibi Costa oynayacak
Costa bu macta izledigim kadari ile uzun zamandir aradigimiz Bilicadan sonra ideal süper bi stoper hem yer tutmasi hem zamanlamasi hemde top atmasi takimimiza hayirli olsun
Sagbek olarak Cihan baya alismis bir vaziyetde aldigi futbol altyapisi ona her pozisyonda kolaylikla görev yapma sansi veriyor.gecen mac ve bu mac gördümki Apdurrahman in bu takimda oynamasi oldukca zor 3. sagbek durumunda diye hissettim Ugur Akdemir sakatligi sebebiyle oynamiyormus
Orta sahada defansin önünde Adem görev yapti herzamanki profosyenelligi gibi her Zaman hazirim mesaji yolladi yerine giren Kadir tahmin ediyorum bu mactaki degisik sistem denemeden dolayi yedek olarak görev aldi 11 olacagindan hic süphem yok
Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz
|
Bu maçta Paulinho oynadı mı? Oynadıysa nasıl performans sergiledi?Bilgi verebilir misiniz?
|
|
|