Cevap: Tebrikler - Tepkiler
İzmir'de yaşayan bir Sivas'lı olarak maçlarımızı coşku ile izliyorum. Roberto Carlos'la birlikte trübünlerin doluşunu görerek çok mutlu oldum. Ben, hiç değilse senede bir-iki maçımızı canlı seyredeyim diye İzmir'den gelirken,yıllardır hep boş trübünleri görmek acı veriyordu.
Kulübüme katkım olsun diye senede en fazla bir ya da iki kez gelebileceğim halde kombine almayı düşünüyordum.Forumdaki yazıları okuyunca hayretler içinde kaldım, demek kombine alsam ve yılda bir kez işimi gücümü bırakıp maç seyretmek için İzmir'den gelsem büyük olasılıkla maçı seyredemeden döneceğim.
Bu zamanda biletsiz seyircinin maça alınması, biletli ya da kombineli insanların giriş çıkışının engellenmesi, koltuklarının işgali, stada giriş çıkışlarda sorun yaşanması hayret verici ve kabul edilemez..
İyi niyetli çabalarını gördüğümüz yöneticilerin bu konuya ilgisiz kalması kabul edilemez.. Umarım bu uyarıları dikkate alırlar...
Tribünleri doldurmak için birinci şart, seyircinin adam gibi stada giriş,çıkış ve seyir keyfinin sağlanmasıdır. Yoksa ' bu maçta trübünlerin dolmasını bekliyoruz' diye demeçler vermek değil...Saygılarımla...
|