Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun
Alt 17.01.2015, 20:11   #10
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya anlamıyorum neden sponsor ismine bu kadar karşısınız. İngilterede doğrudan takımı alıyor şirketler, bırakın isim değişikliğini. Üstelik başka ülkelerden. Manchester united Amerikalıların, chelsea rusların, city arapların vs. Ama hiçbir taraftar takım benim değil demiyor, desteğini çekmiyor. Karşı çıkan zihniyeti anlamıyorum gerçekten.
kkemal58 kardeşim statyum kapasitesi konusunda gösterdiğin dik duruştan dolayı seni takdir ediyorum sponsor ismi konusunda tam tersi bir duruş göstermenide ben anlayamıyorum.bu konuda bazı örnekler vermişsin,ingilterede kulüpler 100 yıldan fazla bir süredir bu sistemle yönetiliyor bizde ise sistem çok farklı üstelik kulübün isminin değişmesi tamamen farklı bir durum.tabiki iyi bir sponsorumuzun olması bizide sevindirir.medicana, sivasspor u çok düşünüyorsa isim sponsorluğuna vereceği parayı forma reklamınada versinde görelim.bizim kulübümüzün ismi sivasspor,bu bizim için çok değerli,ister 5milyon,ister 100milyon versinler para için kulübümüzün ismini nasıl değiştiririz vicdanımız böyle bir şeyi nasıl kabul eder.biz sivasspor ismi uğruna canını feda etmiş taraftarı olan bir kulübüz,bizim buna göre bir duruşumuz olmalı.geçmişte canını feda etmiş,günümüzdede canını feda edebilecek binlerce taraftarı olan sivasspor un ismi nasıl medicana sivasspor yapılabilir.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla