Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kadir ile bu iş olmaz
Alt 25.01.2015, 10:50   #23
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kadir ile bu iş olmaz

tabiki tek suçlu kadirdir demiyoruz burhanda ziyada çok kötüler belki bir iki kişi daha katabiliriz ama diğerleri daha az göze batıyor. kadir ceza alanımızda sürekli pas hatası yapıyor dönen top direkt kaleciye geliyor defanstan çıkarmaya çalıştığı toplar felakete sebep oluyor kademeye girme diye birşey yok, pas yapamıyor vs. burhanı kadirin 2 katı eleştirmemiz gerekir çünkü arkasında cicinyo gibi bir yıldız var cicinyo olmasa burhanı düşünün artık.. atıf a gelince bencilleştiği doğrudur ama ben çok fazla olduğunu düşünmüyorum 90 dk boyunca 3-4 defa kaleye vuruyor 3-4 defa top kaybediyor öyle bir oyuncu için çok normaldir atıf bana göre ligin en kaliteli 3 oyuncusundan biridir sivassporda sorumlu tutulacak biri varsa bu atıf değildir. hele hele böyle bir zamanda atıfsız bir sivassporu düşünmek de istemiyorum artı geçen yılın gol kralı üzerinde bir baskı hissetmesi normal değil mi? ligin ilk yarısı bitmiş adı yok sanı yok atıfta biraz sorun olması normal asıl sorunlu bölgeler düzelirse atıfın farkı ortaya çıkacaktır.
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı anadolu5858'a Teşekkür Ediyor...