Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Üsküdar Anadolu'dan 2 oyuncuyu kampa götürecekmiş..Bu oyuncuların yıllar önce paf liginde şampiyon olan sivasspor takımında da oynayan Cenk Sarıtaş,diğeri ise Samet Önger olduğu bazı sitelerde yazıyor..Cenk Sarıtaş bu yıl ligde 19 tane gol atarak takımının şampiyon olarak 2. lige çıkmasında büyük katkısı olmuş..Bu oyuncuya PTT liginden ve süper ligden çok sayıda teklif olduğu söyleniyor... Bu oyuncu Ziya ile paf liginde oynarken takım arkadaşıydı....Orta sahada ileriye dönük oynayan bir oyuncu(10 numara)...Umarım faydalı olur...Samet Önger ise 1.90 boyuyla takımın en uzun oyuncularından...Ona da süper lig ve PTT liginden teklifler olduğu söyleniyor...Samet ligde 3 tane de gol atmış bir oyuncu...Sergen Hoca bu oyuncuları kampa götürüp kamtaki performanlarına göre karar verecekmiş...Cenk SARITAŞ 1988 ,Samet Önger ise 1991 doğumlu ...Sivasspora hayırlı uğurlu olsun..Samet Önger Sakarya,Cenk Sarıtaş ise İstanbul doğumlu..Sivasspora hayırlı uğurlu olsun..Ben bu 2 genç oyuncudan çok ümitliyim;umarım sivasspora uzun yıllar hizmet ederler...
|
İnşallah dediginiz gibi faydalı olurlar ancak ben çok da genç olduklarını düşünmüyorum biri 27 digeri 24 yaşinda.