Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 17.07.2015, 23:26   #708
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

PATRYK TUSZYNSKI;sivassporun gündemine gelen Polonyalı santrafor..Bu oyuncu ile ilgili haberi ilk ben vermiştim..Aradan 10 güne yakın bir zaman geçti...Ben bu bilgiyi yönetime çok yakın bir kaynaktan almıştım...Aradan geçen zaman rağmen hala bu oyuncunun sivassporun gündeminde olup olmadığını bile bilmiyoruz...İşin ilginç yanı internette yaptığım aramalara rağmen bu oyuncuyu sivassporun istediğine dair bir tane bile bir haber göremedim..Grosecki,Cerny haberleri çıktığında internette Polonya ve Çek basınından sayısız haberi sitedeki bir çok arkadaş paylaşmıştı....Bakalım bu transferse diğerleri gibi mi olacak;yoksa kaleciden sonra 2. transferimiz bu oyuncu mu olacak...Açıkcası youtube izlediği videolarından bu oyuncunun nasıl bir oyuncu olduğunu hala anlayabilmiş değilim...Zaten çok fazla da videosu da yok..Anlayacağınız bu oyuncu kapalı kutu...Umarım Polonya dan alıp neredeyse hiç oynatmadan geri gönderdiğimiz piech durumuna düşmeyiz...Bence bu oyuncu Sergen Hoca nın isteğine göre bekletiliyor;belki ondan daha iyisi aranıyor;onun için şimdilik beklemede..Umarım kampa döneminde Utaka,Mehdi sürprizleri gibi sürprizler yaşamayız..Ben onlara da razıyım ama yeni bir Oldini vakasını taraftar hiç hazmedemez diye düşünüyorum..Ya hiç transfer yapılmamalı;ya da alınacaksa takımda ilk 11 oynayacak veya 11 i zorlayacak kaliteli yabancılar alınmalı..2. olarak sivassporun büyük takımların kamptan gönderecekleri yabancıları beklediğine dair internette haberler de var..Bakalım nasıl bir yabancı sürpriziyle karşılaşacağız..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...