Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sergen Yalçın'dan istifa iddiasına cevap
Alt 09.10.2015, 15:18   #17
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sergen Yalçın'dan istifa iddiasına cevap

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetimin adam gibi bir ortasaha ,adam gibi sol açık,adam gibi forvet almaması ,sivassporda hep hoca sorununa neden oluyor,şu takımda iyi solaçık olsaydı ,atıfla burhan bencil olmasaydı,kaliteli birde golcü olsaydı ,bugün avrupa hedefini konuşuyor olurduk,futbolda iyi oyundan çok, skor önemli ,yoksa barcelona gibide oynasan hoca gider,ilk yarıda 11 maç kaldı,bu maçlardan enaz 4 galibiyet 2 3 beraberlik çıkaramazsak,kısaca 14 puan alamazsak ,sivasspor maalesef düşecek takımların arasında aday olur,geçmiş geçmişte kaldı,oyuncularımız ve hocamız,geçmiş maçlardan ders çıkarıp 2 3 maç alırlarsa herşey yoluna girecek,bana göre hoca sorunu yok ,yeterki takım bi kenetlensin.
Sergen hocanın ligin basında verdiği demeçlerde geniş bir kadroya sahip olduğunu bu kadroyla en güzel Sivasspor'u oluşturacağını söylediğini hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin ancak 7 haftada hicbirsey yok gerek maç kadrolarında gerek oyuncu değişimlerinde yapmış oldugu hataları cekiyoruz biz. Bana görede kadroda cok iyi futbolcularımız olmamasına rağmen oynadığımız 7 macin 5 mi cok ama cok rahat kazanabilecek futbolcular var. Ben önemli olan "aşçı" diyorum Sergen istediği kişileri aldı hatta kardeşi de dahil olmak üzere ama ya tuzu fazla atıyor yada hiç atmıyor bu takıma Sergen varken Barselona'yı getirin aynı sonuçları goreceksiniz... Bana ligdeki diğer 17 takımın 5 i hariç yıldız futbolcusu olan takımları sayabilirmisiniz yok ama biz hariç tum takımların en az bir galibiyeti var sizce garip değilmi (mersinidmanyurdu hariç oda transfer yasaklı)
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla