Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim Mi ?
Alt 06.02.2016, 01:12   #50
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim Mi ?

Okan Hoca ilk defa biraraya gelen 3 oyuncuyu hem de orta sahada oynattı....Adem-Hussain-Omeri birbirinden oldukça kopuk oynadılar...Anlamadığım ilk yarı sulu kar ve rüzgar vardı;spiker sivassporun rüzgara karşı oynadığını bir ara söyledi...2.yarı sivasspor daha atak oynar derken tam tersi oldu;rakip daha da iyi oynamaya başladı...2.yarı Ziya çıktı;İ.Akın girdi ..Omari sol beke geçti..Hoca sonra Omari yi çıkarıp Emre yi sol beke aldı..Emre bence sol bekte ilk defa oynadığı bir takımda daha iyi oynadı..İlerki maçlarda inşallah daha iyi oynayacak.....Hasan Kabze kardeşim de oynadı oynamsına da ne oynadı,nasıl oynadı kimse anlayamadı..Hussain g.s maçında oynadığı futbolun yarısını bile oynayamadı;çünkü yanında oynayanlarla ilk defa oynadı..Adem kardeşim sahaya varmıydı,yokmuydu hiç anlamadık..Kalecimiz malesef maçta pek iyi değildi;çünkü yediği 2. golü çıkarması gerekirdi ama malesef hatalı bir şekilde içeri aldı....Belki ilk yarı 1-0 bitseydi,Okan Hoca takımı bu kadar da değiştirmeyebilirdi...Okan Hoca malesef bu maçta takımla çok oynadı;bir şeyler yapmak için çırpındı ama çırpınışları takımı daha da batırdı...Kone nin bu takım için ne kadar gerekli olduğu bu maçta daha fazla açığa çıktı...Son maçta kart cezalısı olmayan bir Beykan bu maçta sivasspora daha faydalı olurdu...Benim gördüğüm bu takımda İ.Akın,Adem,Cicinho(seneye gidecek deniyor),İ. Öztürk ,Hasan Kabze gibi eski tüfeklerin hiç yeri yok..Bu yıl Cicinho hariç bu oyuncularla yollar ayrılmalıydı ama malesef ayrılmadı..Mesut Bakkal ın tribünde olması tesadüf mü yoksa .......Bilmiyorum ben sadece tv. den gördüğümü söylüyorum..Çünkü maçı sıradan bir seyirci gibi değil;çok dikkatli izliyordu..Ankara da yaşadığını biliyoruz..Bakalım yakında kokusu çıkar...Gerçek olan sivassporun bu yıl ligde oynadığı en kötü maçtı...Sivassporu orta sahada hiç bu kadar aciz ve pasif görmemiştik...Bakalım bu filmin sonu nasıl bitecek...Umarım mutlu sonla biter...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla