Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz
Alt 22.04.2016, 22:01   #30
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz

Ben Mesut Bakkalı beğenirim ...Ama söyleyeceklerimin beğenmemle alakası yoktur...Şu atlanmamalıdır ki Mesut Bakkalın ''geliş zamanı'' '' mevcut takımın kendi kurduğu takım olmaması '' '' en kötü durumda takımı devralması''Sivassporun bu durumda olmasında belkide suçlu olmayan tek kişisi Mesut Bakkaldır...Adam ne yapacak inanın anlayamıyorum...Şapkadan kuş çıkartılmasını bekliyoruz...Benim itirazım şurada...Sivasspor b jımnastıkle oynuyor mağlup oluyor okuduğum yorumlar aynı...Şu oynamasaydıda bu oynasaydı...Üstte bir kardeşim yazmış beni bağışlasın ''Tanase alanında Türkiyenın en etkili savunucusudur'' diye...Düşünceleri saygıyla karşılıyorum karşılamasınada bu her düşüncenin doğru olduğu anlamına gelmez...Elimizde Barcelona yok ki biz b jımnastiği elimizden kacıralım...Adamlar şampiyonluğa oynuyor ellerindeki malzeme güzel...Bu musabakada Sivasspor yenıldıyse (normaldir) insanlar neden birilerini suçlama gereği duyuyor anlamıyorum doğrusu...Biz yüzeysel izliyoruz hocalar idmanlarda kendi isnsiyatifleriyle seçim yapıyorlar...En başta bu takımı Mesut Hoca kurup bu hale düşürseydi ..en başta ben bağırırdım Hocaya...Şunu söylemek istiyorum şu olmalıydı bu olmamalıydıyı Mesut hocaya değilde ...Bu takımı bu hallere muhtaç bırakan yönetime söylemek bu tabloyu onlara izlettirmek lazım gelır...Mesut Hoca yanlış bile oynatmış olsa bu işte suçu olmayan tek kişidir...Yalan yanlış oynatıp bizlere acı çektiriyorda sadistmidir...yoksa acı çekmeyi çok seviyor mazoşistmidir...Elbette ikiside değildir..Değildirde yönetim konusunda şüphelerim yok değil ...Ne hallere düştük ...yazık ki ne yazık...