Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Pes Etmek Yok
Alt 01.05.2016, 23:52   #8
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Pes Etmek Yok

Çıkmayan candan ümit kesilmez..Son saniyede yenilen gol ancak ve ancak 10 yılda bir takımın,kalecinin başına gelebilecek;belki de milyonda bir olan bir gol....Matematiksel olarak düşmeden hiçbir takım düşmez...Ben son maça kadar şansımız olduğunu düşünüyorum...Son maç ne olur bilemem ama sivasspor milyonda bir olacak bir golü yiyorsa diğer maçlarda da herşey olabilir...Maçı stattan izledim,ama bu hafta yorum yapmayacağım;çünkü ortada da yorum yapacak ne var ki;maçta rakip kendi sahasında oynamaktan başka hiçbir iş yapmadı,ilk ve son pozisyona pozisyona 50.dak.da girdiler.Attıkları gol kaza golüydü;çünkü golü Cihat Hoca nın söylediği gibi onlar atmadı bizim kalecimiz yedi;rakip takımın hocasının bile sevinemediği bir gole biz ne diyelim ki....İşin ilginç yanı statta yönetim aleyhine bağıranlar şu anda yönetim lehine, başkanımız lehine övgü üstüne övgü diziyorlar...Mevlana ne demiş;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...Tekrar söylüyorum bu mücadele bence son maça kadar sürecek;son maçta neler olacak neler;bekleyip görmek lazım..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla