Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SÖZ YİĞİDO´DA
Alt 20.04.2007, 10:54   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SÖZ YİĞİDO´DA

Bülent Uygun,Sivasspor’da nasıl teknik direktörlük görevine yükseldiğini, elde ettikleri başarıları, gelecekteki hayallerini ve futbolcularıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

‘Sakin bir yapım var’
4 yıl önce Sivasspor’a futbolcu olarak geldiğini ve 1 yıl futbolculuk, 2,5 yıl menacerlikten sonra teknik direktörlük görevine geldiğini belirten Uygun, “Futbolcuyken 13 maçta 8 gol attım ve bu kulübe pek hizmet edemedim. Bu içimde bir hırs doğurdu. Benim en büyük özelliğim sakin olmam. Panik yaparsam kaybederim. Bindiğim uçak düşse bile panik yapmam” dedi.

‘Pecze beni çok kızdırdı’
Teknik direktörlük görevini üstlendiğinde takımda morallerin bitmiş olduğunu kaydeden başarılı hoca, “Göreve geldiğimde puanımız 12’ydi. Ama ben bu kadroya inanıyordum. Takımı fazla bozmadan ikinci yarıda yola çıktık. Kadronun çoğunu 3,5 yıldır tanıyorum. Futbolcularım bana hocadan daha çok ‘ağabey’ diye hitap ederler. Belki de başarının sırrı bu. İlk yarıda kaybettiğimiz Denizli maçından sonra Pecze’nin tavrı beni çok kızdırdı. ‘Düştük’ havasına girmeden, hemen toparlandık. Şu anki performanstan çok memnunum” diye konuştu.

‘Hayalim Fenerbahçe’
Bir gün Fenerbahçe teknik direktörü olarak şampiyonluk sevincini yaşamayı arzuladığını kaydeden Uygun, “Türk futboluna hizmet etmek için her şeyimi ortaya koyarım. Federasyon’un; huzurevi, dinlenme tesisleri ve sağlık hizmetleri sunması gerekiyor. Bunlar için ne gerekiyorsa yaparım” açıklamasını yaptı.

‘Terim’i örnek alırım’
Futbol sisteminde sık sık değişiklik yaptığını belirten genç hoca, “Fatih Terim örnek aldığım insanlardandır. Onu İtalya’da hep takip ettim. Hatta bazı maçlardan önce Fatih Hoca’yı arar, fikrini alırım. Osieck ve Parreira’yı da unutamam. Kendime göre ‘türbülans’ isminde bir idman programı oluşturdum. Şu ana kadar başarılı bir şekilde devam ediyor” ifadesini kullandı.

‘Servet çok iyi olacak’
Uygun, Balili’den övgüyle bahsedip, “Onun gibi bir oyuncuyu, her hoca takımında görmek ister. Özellikle deplasmanlarda bize çok katkı sağlıyor. Ayrıca bundan sonra ona kötü söz söyleyen kişiler hakkında hukuki yollara başvuracağız” dedi. Galatasaray’a transfer olan Servet Çetin’i de yere göğe sığdıramayan Bülent Uygun, “Aslında onu tanımadan önce ben de eleştiriyordum ve sonra özür diledim. Servet, kazandığı bütün parayı 9 kardeşine harcıyor. Galatasaray’da bizden ve geçmişten daha başarılı olacak” yorumunu yaptı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SÖZ YİĞİDO´DA
Alt 20.04.2007, 12:13   #2
SLHKZ
Acemi Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SLHKZ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SÖZ YİĞİDO´DA

SANA NE KADAR TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNSAK YETMEZ BÜLENT HOCAM. GERÇEKTENDE SİVASSPOR SENİN GELİŞİNLE BÜYÜK BİR YÜKSELİŞE GEÇTİ. KAROL PECZE'YE KIZIŞINIDA ÇOK HAKLI BULUYORUM. BENDE O ADAMIN TAKDİKLERİNE, YAPTIĞI ÇALIŞMALARA FİTİL OLUYORDUM. HAKLISINIZ.
SLHKZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 13:10   #3
Hayatcoqqberbat
Acemi Yiğido

Hayatcoqqberbat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 Hayatcoqqberbat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hocayı taktir etmemek elde değil gerçekten takıma hem ağabeylik hemde hocalık yapıyor başarımızın miimarlarından bülent hoca teşşekkürler hocam
Hayatcoqqberbat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 13:12   #4
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

BÜLENT HOCAM SİVASSPORA KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ SENİ İNŞALLAH ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERİR BİZ HER ZAMAN SENİN YANINDAYIZ DUALARIMIZLA.. KAROL PETÇZE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM BALİLİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİN DOĞRU HUKUKİ MÜCADELE ÇOK AKILLICA BİR FİKİR SERVETİ BENDE BEĞENMEZDİM YÖNETİMİ BAYA KENDİ KENDİME ELEŞTİRMİŞTİM BU TRANSFER İÇİN AMA BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERİN HEPSİ YANILDI ŞİMDİ Kİ ELEŞTİRİMİZ İSE NEDEN SATILDIĞI YÖÜNÜNDE ) TARAFTAR İŞTE
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 15:03   #5
izmirliyigido
Gast

SİVAS VE SİVASSPOR, TARİHİ BOYUNCA (BENCE) 2 TANE BÜYÜK HOCA GÖRDÜ. BİRİ İSMAİL KARTAL (bizi Şampiyon yaptı), DİĞERİDE BÜLENT UYGUN.... ÇOK TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCA, BİZİM BAŞIMIZI DİK, YÜZÜMÜZÜ AK YAPIYORSUN YA, ALLAH'TA SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

DEMECİNDE DİKKAT ETTİM DE, TEK BAHSETMEDİĞİ KONU, GELECEK SENE SİVASSPOR'DA OLUP OLMAYACAĞI. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDE Kİ SENEDE BERABER YÜRÜRÜZ BU YOLDA, İNŞALLAH BİZİ BIRAKMAZSIN. SİVASSPOR SENİNLE BÜYÜDÜ, SENDE İNŞALLAH SİVASSPOR'LA BÜYÜRSÜN (Avrupa Yollarına çıkartarak !) ......

.
-->: SÖZ YİĞİDO´DA
Alt 20.04.2007, 15:12   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SÖZ YİĞİDO´DA

bülent hoca bizim için yaptıkların ortada sana çok
teşekkürler ederiz sayende sivassporumuz iyi yerlerde
bundan sonrada daha iyi yerlerde olacağından hiç
şüphem yoktur iyiki varsın
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 15:29   #7
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

başta başkanımız olmak üzere yönetim teknikheyet
ve bizim cengaver futbolcularımız ve bunlara destek veren
sevgili sivas taraftarlarına teşekkürler
bize bu mutlulugu yaşattıkları için
HERŞEY SİVAS İÇİN
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 20:12   #8
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bülent uygun yam yiğido be helal olsun..
Alt 21.04.2007, 00:02   #9
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: SÖZ YİĞİDO´DA

bülent hoca sok şu dakımı uefa ya sende ismail kartal gibi unutulmazların listesine gir
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2007, 07:43   #10
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent hoca tam bir yiğido ya artık kimse Bülent hocadan şüphe etmesin. Bülent hoca Sivassporumuza daha yıllarca hizmet eder.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla