El yakıyorlar!
Avrupa piyasasında en pahalı Türk takımı olarak gözüken Galatasaray, ligin en pahalı futbolcusuna da sahip ekip durumunda! İşte transfermarkt sitesinin verilerine göre resmi olarak olmasa da, taliplilerin serveti gözden çıkarması gereken "Turkcell Süper Lig'in en pahalı oyuncuları Top 10 listesi"..
Avrupa futbol liglerinin transfer piyasası bilgilerini tutan Alman internet sitesi ''transfermarkt.de'' nin verilerine göre Fenerbahçe'nin İspanyol oyuncusu Daniel Güiza ile Brezilyalı yıldızı Alex 14'er milyon avro ile piyasa değeri en yüksek oyuncu sıralamasında 2. sırayı alırlarken, bu futbolcuları Galatasaraylı Fernando Meira 10 milyon avro ile izliyor.
Türkcell Süper Lig'de piyasa değeri en yüksek ilk 10 futbolcunun da 3 büyüklerde forması giymesi dikkati çekiyor.
Lig'de mücadele eden 496 futbolcu arasında piyasa değeri en yüksek 10 futbolcusunun isimleri ve formasını giydikleri takımlar şöyle:
FUTBOLCU TAKIM YAŞ GOL PİYASA DEĞERİ
1-Arda Galatasaray 21 9/3 15 milyon
2-Güiza Fenerbahçe 28 10/2 14 milyon
3-Alex Fenerbahçe 31 8/5 14 milyon
4-Meira Galatasaray 30 10/- 10 milyon
5-Lugano Fenerbahçe 28 8/2 9 milyon
6-Delgado Beşiktaş 25 10/4 8 milyon
7-Bobo Beşiktaş 23 9/4 8 milyon
8-Lincoln Galatasaray 29 8/5 8 milyon
9-Servet Galatasaray 27 10/1 8 milyon
10-Holosko Beşiktaş 24 9/3 7 milyon
elimizde bu listeyi zorlayabilecek tek isim mehmet yıldız, onunda sezon sonunda sözleşmesi bitecek,yönetim bu konuda adım atmalıdır diyorum ben,yoksa bedavaya kaparlar sezon sonunda bizde avucumuzu yalarız.
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
anadolu takımındaki oyuncu ne kadar iyi olursa olsun bu kadar parayı vermezler ancakk anadolu takımından 3 büyüklere transfer olupta bu fiyata çekilebilirr
sivasspor mehmet yildizi satarsa ozaman mehmet yildizin degeri zaten yükselir bide soru sorcam biz serveti galiba 2 milyona sattik 6 million daha degeri yükseldi satmasaydik degeri yükselmezdi zaten
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, 15 milyon avro bedelle Turkcell Süper Lig'in en pahalı oyuncusu durumunda bulunuyor.
Avrupa futbol liglerinin transfer piyasası bilgilerini tutan Alman internet sitesi ''transfermarkt.de'' nin verilerine göre Fenerbahçe'nin İspanyol oyuncusu Daniel Güiza ile Brezilyalı yıldızı Alex 14'er milyon avro ile piyasa değeri en yüksek oyuncu sıralamasında 2. sırayı alırlarken, bu futbolcuları Galatasaraylı Fernando Meira 10 milyon avro ile izliyor. Turkcell Süper Lig'de piyasa değeri en yüksek ilk 10 futbolcunun da 3 büyüklerde forması giymesi dikkati çekiyor.
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...