artık spor faalıyetlerının yapıldıgı,eğitim,kültürel vb. sosyal amaclı alanlarda sigara icilmesı yasaklandı.bu alınan karar sıgara ıcmeyenlerın yararına ama ıcenler acısından son derece kotu bır durum.
ozellıkle ramazan ayında ıftar saatıne denk gelen maclarda gelde sigara yakma olacak seymı en azından artık statlarda sıgara ıcılen bır trıbun olusturulması hepsı olmasa bıle en azından tıryakılerın bır kısmının bu hakkından ve zevkınden mahrum edılmemesı gerekır dıye dusunuyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı antik58'a Teşekkür Ediyor...
ewet katılıyorum sigara içenler kale arkasından alsınlar biletleri sonra kamera çektiğinde iyi görüntü olur kale arkası meşale yakmış gibi görükür. Meğerki bilmezlerki sigara içenlerin yeridir orası...)))
__________________ AnTaLYa (07) MeKaN (58) SivaS VaTaN 58oğuz OĞUZ58 58ozi AMFİBİ DZ. KOMANDOSU ESKİ FOÇA asker ÖKTEM
Bu Konuda ibrahimovic7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
evet ya yineiçiyorlarbunu kımse durduramas kı yıne içerler ama sole bırseyolsa sıgara içeni gorenı hemn tutup ceza kessınler hemde 100 ytl bak bakam içiyorlarmı
bide orucu orada açmışın...
cigara içemiyorsun...
olmaz karddeşim böyle şey...
ne yasağıymış ben içerim.......
açık hava orası kimseyede bişeycik olmaz.....
Yapma hocam bari sen böyle söyleme sen eğitimcisin... Orası açık hava diyorsun ama ben sigara içmeyen biri olarak yanımda sigara içen birinden orada çok rahatsızoluyorum... Açık hava ancak üzeri kapalı alan olduğu için rüzgar esmiyor... O sigara dumanı stadın üstüne çöküyor...