bu arada denizlisporlu arkadaşın oldugu 20-25 kişilik grup gaziantep üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliğinde okuyan sivasspor sevenler.. arkadamızdaki sanırım yeniçeri grubuyla mükemmel tezahüratlar yaptık..sivasspor için elimizden ne geldiyse yaptık, seneye antep'e dersini vermek dileğiyle yine sizleri bekliyoruz..
bu arada denizlisporlu arkadaşın oldugu 20-25 kişilik grup gaziantep üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliğinde okuyan sivasspor sevenler.. arkadamızdaki sanırım yeniçeri grubuyla mükemmel tezahüratlar yaptık..sivasspor için elimizden ne geldiyse yaptık, seneye antep'e dersini vermek dileğiyle yine sizleri bekliyoruz..
hmmm bende dıyordum denızlılı arkadasa helal olsun dıye demek daha sıvaslı olmayanda varmıs...ama su var sızın arkadaslardan bazıları yenı maca gelmıs heralde bagırsınlar dıe cok ugrasdım neyse ayaklarına saglık
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Bu Konuda merkez_emre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
o grupta sadece 6 arkadaş sivaslıydı..ama sivaslı olmayıp sivasa yürek veren insanlardı..örneğin bursasporlu arkadaşımız da bizdendi..biz teşekkür ederiz