Bence sitemizin altın adamı DENİZEVİ rumuzlu arkadaşımızdır ben seni tek geçerim... Anadolu sevdasını yüreğinde hisseden birisi olarak Sivaslılardan daha çok sivaSSporlu olduğun için bende seni kutlarım arkadaşım sivasspor taraftarı olarak.
Teşekkür ederim bana bu ünvanı layık gördüğünüz için.
Gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsınız, sizi tebrik ederim.
Asıl beni sevindiren sizin gibi taraftarlarımızın burada bu güzel ortamda, kaynaşması ve tanışmasıdır.
Teşekkür ederim bana bu ünvanı layık gördüğünüz için.
Gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsınız, sizi tebrik ederim.
Asıl beni sevindiren sizin gibi taraftarlarımızın burada bu güzel ortamda, kaynaşması ve tanışmasıdır.
abi mütavazılık yapıyorsun sen bu siteyi kurmamış olsan nerdeyse bu sitedeki kendimden söylüyüm Sivasspor'un ilk 11'ini bile sayamazdım ama sayenizde doğum tarihine kadar biliyorum teşekkürler tekrar...
Bence sitemizin altın adamı DENİZEVİ rumuzlu arkadaşımızdır ben seni tek geçerim... Anadolu sevdasını yüreğinde hisseden birisi olarak Sivaslılardan daha çok sivaSSporlu olduğun için bende seni kutlarım arkadaşım sivasspor taraftarı olarak.
yawf gardaş denizevi sivaslı diil mi? walla helal olsun o zaman denizevine hepimiz kadar sivassporlu hatta belki daha fazla...
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...