ilk tahmin de benden ilk galibiyetimizi samsuna karsi dusunuyorum.
maglubiyeti ise gercekci olmak gerekirse galatasaraydan korkuyorum insaallah yeneriz.
ilk galibiyetimizi bir alalımda gerisi önemli değil su asamada... futbolcular galibiyete kendini bir alıstırsınar yeter..... samsun macı bu futbolla ilk galibiyet macımız olur.... mağlubiyet kacınılmaz ama en az 5 hafta sonra diyorum
rize-samsun macinin ozetine baktimda her iki takimda cok hareketli ve cok pozisyon buluyorlar. samsum macina dikkat diyorum. insallah biran evvel mac kazaniriz psikolojik yondon bu cok onemli hem futbolcularin guveni yerine gelir hemde taraftar umutsuzluga dusmez. hayirlisi olsun diyelim...
bencede samsunu yeneriz aramızda bayaı bir kalite farkı var bu ortada...malubiyete gelince o biraz zor gibi...en az ilk 10 hafta bilemiz bukulmez gibi...
Valla şuanda malubiyeti aklımın ucundan bile geçirmiyorum..İlk galibiyetimizi Samsundan alırız diye düşünüyorum...Hatta 5 ve 6 hafta iki tane zorlu rakiple oynayacağız ben o maçlardan bile puanlar alacağımızı düşünüyorum...Şuanda malubiyeti telaffuz bile etmek istemiyorum...