Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

PANİĞE KAPILMAYIN
Alt 15.02.2006, 20:13   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart PANİĞE KAPILMAYIN

Lorant, ilimize gelirken ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gondererek paniğe kapılmamalarını istedi Sivasspor camiasında en çok konuşulan isim olan Werner Lorant geldiği ilimizde ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi.

Lorant, ilimize gelirken ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi paniğe kapılmamalarını istedi.
Sivasspor camiasında en çok konuşulan isim olan Werner Lorant dün geldiği ilimizde ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi. Lorant mesajında,”Kimse paniğe kapılmasın. Zor bir donemden geçtik. Bunları atlatacağız”dedi.

Tartışmalı geçen Almanya macerasından dönerek takımının başında olduğunu açıklayan Lorant, taraftarlardan destek istedi. Zorlu bir dönemden geçtiklerini söyleyen Alman çalıştırıcı, “İşte ben bunun için kimseye hayal görmemesini söyledim” dedi.

Böyle bir düşüşü beklediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “ Takımımızın durumu iyiye giderken herkes UEFA ve şampiyonlar Lig’i hayalleri görüyordu. Ben ileride neler yaşanabileceğini bildiğim için herkese hayal görmemesi ve kümede kalmamızın bize yeterli olacağını söyledim. Ben ileride böyle bir dönemden geçeceğimizi biliyordum. Benim için beklenen bir durum. Artık herkesin aklını başına almasını ve son günlerde oluşan bir takım yanlış görüşleri bir kenara bırakmasını istiyorum. Ben takımımın başındayım. Son iki haftadır üst üste iki mağlubiyet aldım. Bu yenilgiler yeterince canımı sıktı. Artık çıkışa geçmek istiyoruz. Kimse paniğe kapılmasın. Takımımız şuanda çalışmalarını sürdürüyor. Artık destek ve birlik zamanı” şeklinde konuştu.

Lorant, bununla birlikte son günlerde futbolcularına Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalara büyük bir tepki gösterdi. Federasyonun ne yapmak istediğini bir türlü anlayamadığını belirten Lorant, “Profosyonel bir lig veya Federasyon göremiyorum. Gülünç kararlar veriyor. ne yapmaya çalışıyor akıl mantık almıyor. Verilen cezalar nedeniyle hiç bir maçımıza tam kadro çıkamıyoruz. Takımımızın en efendi futbolcusuna bile hareket yaptı diye ceza verildi. Nasıl olurda Federasyon kafasına göre ceza verir anlamıyorum, amaçları nedir”dedi.
Hakikat Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Konu GuNaY tarafından (15.02.2006 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir..
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: PANİĞE KAPILMAYIN
Alt 15.02.2006, 20:18   #2
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: PANİĞE KAPILMAYIN

EEE BURASI TÜRKİYE BURDA MANTIK YOKKİ
EŞEĞİN SIRTINA SEMERİ VURAN VURANA İŞTE BU KAFA İLE GİDERSE TÜRKİYE
VARAMAZ BİR YERE LORANT İSE DAHA ÖNCE SANKİ BU TÜR OLAYLARLA KARŞI KARŞIYA KALMADIMI DAHA YENİMİ GÖRÜYOR

UYAN BABAM UYANNNNNNNN HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORSUN KAFANI KALDIR BİR BAK İSTERSEN O ZAMAN DAHA İYİ ANLARSIN
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 20:27   #3
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ne kadar çok panik yaparsak,o kadar çok hata yaparız, sağduyulu herşeyi iyi görerek en az hatayla bu işten nasıl başarılı çıkarız onun hesaplarını yapmamız gerekir. Galatasaray'da Orhan Ak ceza almış, bize karşı oynayamayacakmış.
İnşallah bu maçtan puan yada puanlarla ayrılırız.Başarılar.
Alt 15.02.2006, 20:37   #4
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

ŞU İLK SEZONUN ALLAHIN İZNİYLE ATLATABİLSEYDİK...TAKIM BÜTÜN SEZON TRANSFERLE UĞRAŞTI DURDU
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 20:40   #5
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1514 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

sana güveniyoruz lorant.hadi artik toparla takimi.göster kendini lorant
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 20:45   #6
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

Alıntı:
1967_DERNEK_10UR Nickli Üyeden Alıntı
ŞU İLK SEZONUN ALLAHIN İZNİYLE ATLATABİLSEYDİK...TAKIM BÜTÜN SEZON TRANSFERLE UĞRAŞTI DURDU
hayırlısı olsun.. evet yaa şu sezonu bi atlatsak ragatlicaz ama

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2006, 11:18   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

bundan sonra ileriye bakalim ve tum kafamizi sivas icin verelim yoksa ligden duscez yaaaaaa
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla