PANİĞE KAPILMAYIN
Lorant, ilimize gelirken ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gondererek paniğe kapılmamalarını istedi Sivasspor camiasında en çok konuşulan isim olan Werner Lorant geldiği ilimizde ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi.
Lorant, ilimize gelirken ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi paniğe kapılmamalarını istedi.
Sivasspor camiasında en çok konuşulan isim olan Werner Lorant dün geldiği ilimizde ayağının tozuyla Sivasspor camiasına mesaj gonderdi. Lorant mesajında,”Kimse paniğe kapılmasın. Zor bir donemden geçtik. Bunları atlatacağız”dedi.
Tartışmalı geçen Almanya macerasından dönerek takımının başında olduğunu açıklayan Lorant, taraftarlardan destek istedi. Zorlu bir dönemden geçtiklerini söyleyen Alman çalıştırıcı, “İşte ben bunun için kimseye hayal görmemesini söyledim” dedi.
Böyle bir düşüşü beklediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “ Takımımızın durumu iyiye giderken herkes UEFA ve şampiyonlar Lig’i hayalleri görüyordu. Ben ileride neler yaşanabileceğini bildiğim için herkese hayal görmemesi ve kümede kalmamızın bize yeterli olacağını söyledim. Ben ileride böyle bir dönemden geçeceğimizi biliyordum. Benim için beklenen bir durum. Artık herkesin aklını başına almasını ve son günlerde oluşan bir takım yanlış görüşleri bir kenara bırakmasını istiyorum. Ben takımımın başındayım. Son iki haftadır üst üste iki mağlubiyet aldım. Bu yenilgiler yeterince canımı sıktı. Artık çıkışa geçmek istiyoruz. Kimse paniğe kapılmasın. Takımımız şuanda çalışmalarını sürdürüyor. Artık destek ve birlik zamanı” şeklinde konuştu.
Lorant, bununla birlikte son günlerde futbolcularına Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalara büyük bir tepki gösterdi. Federasyonun ne yapmak istediğini bir türlü anlayamadığını belirten Lorant, “Profosyonel bir lig veya Federasyon göremiyorum. Gülünç kararlar veriyor. ne yapmaya çalışıyor akıl mantık almıyor. Verilen cezalar nedeniyle hiç bir maçımıza tam kadro çıkamıyoruz. Takımımızın en efendi futbolcusuna bile hareket yaptı diye ceza verildi. Nasıl olurda Federasyon kafasına göre ceza verir anlamıyorum, amaçları nedir”dedi.
Hakikat Gazetesi
Konu GuNaY tarafından (15.02.2006 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir..
|