Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Buca Maçı Kilit Maç
Alt 18.10.2010, 17:47   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Buca Maçı Kilit Maç

Yiğidolar Gidişatımız çok kötü ve tüm taraftarlar Mesut Bakkal'ın istifa etmesini istiyor ama uzun zamandır eleştirilen Mesut Bakkal eğer Bucaspor'la Cuma Günü Oynanacak Maçta Galibiyet Alamazsa ve gönderilmezse Yönetime zarar gelecek ve yönetimde bunu biliyor şimdi söyleyeceklerime inanmaya bilirsiniz ama yönetime yakın kaynaklardan aldıgım bilgileri söylüyecegim inanıp inanmamak size düşer
1-Buca Maçından Galibiyet Dışında bir sonuç alınmazsa Mesut Bakkal Gönderilecek.
2-Yeni Teknik Direktör için bir kaç isim geçiyor ama Mesut Bakkal gitmeden bu isimi sölemek Sivasspor'a zarar vereceginden isimi açıklamıyorum zaten duydugum isimlede sadece görüşüldü.Bu isimde baya populer bir yabancı teknik direktör tekrar söylüyorum kesin değil
3-Devre Arasında Sivasspor Kadrosuna Fenerbahçede Kötü durumda olan Bilica ve bir kaç isim (Bu birkaç isim hakkında bilgim yok) sivasspor'a kiralık gelebilir.
5-Bilica ve Karısının Sivasspor'a dönmeyi kabul ettigi gelen haberler arasında.
6-Mehmet Yıldız ve Keita'nın Dövüşü konusunda ise Mehmet Yıldız'ın suclu oldugunu duydum zaten Kaptanda Özür Diledi inşallah kısa zamanda affedilir.

Yazdıklarımın kaynağını söylememem size sallıyor izlenimi verebilir ki bende olsam inanmazdım biri kaynak vermeden yazdığını ama kaynağı açıklarsam bilgi veren kişiye zarar gelir bu nedenle kaynak açıklamıyorum.Tekrar söylüyorum inanıp inanmamak size düşer.inşallah Sivasspor eski günlerine döner ve bizde Maçı nasıl kötü oynadıgımızı hocanın hatalarını değilde Yedeklerimiz en az aslar kadar iyi olduğu ve hangi oyuncunun oynaması gerektigini tartışırız,25 kişilik kadrodan Süper ligde oynayabilecek 12-13 futbolcumuz var onlarda muamma....ÖLÜMÜNE SİVASSPOR....
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Buca Maçı Kilit Maç
Alt 18.10.2010, 17:49   #2
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Buca Maçı Kilit Maç

zico olabilir o zaman?
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2010, 18:11   #3
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zico olabilir o zaman?
Dediğim gibi arkadaşım isim söylemem doğru olmaz...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2010, 08:21   #4
ArifŞahin
Yiğido

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
söyle söyle bisey olmaz. zaten bakkal gönderilecek olmasa bu sitede bakkal hakkinda böyle yorumlar yaptirmazlar. hemen silerler
sitenin sivasspor ile alakası yok,(yönetim ve teknik heyet) site bağımsız,sadece taraftarlar ve sivasspora alaka duyan diğer anadolunun takım taraftarları ve vatandaşlarımızın siteye bağlanıp gönlünden geçen hislerini bu site aracılığıyla duyurması. yani yönetim ve de teknik heyet yazılan hiçbir yazıya müdahale edemez. ama edep dışı yazılan yazılarda T.C. mahkemeleri'ne karşı yazanda,yayınlatanda yargılanır.site sivasspor resmi sitesi değil, taraftar sitesidir.
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2010, 09:31   #5
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

buca maçı dönüm maçı değil. kazansak bile birşey fark etmeyecek. manisa antep aldı başını gitti.es es ve gençlerde toparlanma sürecinde. kısacası geç kalındı. ligde kalabiliriz ama gene sıkıntı çekilir. antep maçı biter bitmez yazmıştım. saat 17 den tezi yok hoca gitmeli diye. bu haftayı da kaybedersek vay halimize.
Alt 18.10.2010, 18:16   #6
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

verdiğin bilgiler için tesekkur ederız bırtek bılıca ıle bu işin yurumeyecegını dişli bır forvette alınması gerektıgını bunun yanında defansa yedek kanatlara saglam oyuncularında alınması gerektıgını sana kaynak olana arkadasa soylersen mutlu oluruz
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.10.2010, 18:13   #7
yiğidokazım58
Yiğido

31 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 yiğidokazım58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bucaspor da çakar bize arkadaş.

Gelen vuruyor giden vuruyor.
Bu Konuda yiğidokazım58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2010, 18:14   #8
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kilit mac yok artik takim evimizde birden fazla gol atamiyor hadi bucayi yendik sonrasi gol atmayi beceremeyen takimdan beraberlikten fazlasini bekleyemezsin
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karahisarli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2010, 18:36   #9
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

iyide bunlari bizde tahmin ediyorduk. Eskisehiri EVDE yenemeyen Bucayi nasil yenicek. Mantik insaf. Yollayin gitsin hocayi, hazir zicoda bostayden gelsin takima ama maalesef ziconun sivasa gelicegini hic sanmiyorum, gelse gelse thomas doll olabilir
Alt 18.10.2010, 18:57   #10
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

arkadaşımızın aldığı duyumların büyük bir kısmı doğru mesut bakkalın bileti her an kesilebilir ve yerine düşünülen isimler arasında yabancı adaylar da var -ki bana sorarsanız bu kaadar laubali disiplinsiz takım umrunda olmayan oyuncuları ancak dışardan gelen yabancı bir hoca düzene sokar malum bizim oyuncularda Türk hoca olunca 1-2 hafta oyna sonra salla mantığı var ama elin yabancısı bu işi profesyone düşündüğü için bunlara göz açtırmıyor bu yorumları niye mi yazıyorum mehmet-keita olayında öğrenmiş olduğum ama asla söyleyemeyeceğim o akdar üzücü olaylar var ki bizim takımın bu hallere düşmesine şaşırmıyorum bunları öğrendikten sonra! işin özeti buca maçından sonra önemli gelişmeler yaşanabilir Sivassporun iyiliği adına bazı şeyleri şimdi söylemek istemiyorum biliyorsunuz ki sağlam bilgi olmadan birşey yazmıyorum bu arada shablaba transferinin gerçekleşmemesinde istenilen bonservisin yüksek olması yanında hocanın ısrarcı olmaması da etkili olmuştur zira transfer istemdiğini söylemişti son olarak şunu söyleyeyim devre arasında kesinlikle transfer olacak ama şu an hiç bir isism belli değil ayrıca gidenler de olacak hem de umulmadık isimler !

Etiketler
buca, kilit, maÇ, maçı