Maçın ardından futbolcularımızın maç hakkındaki görüşleri.
Musa Aydın :
Golü başta yesek bu kadar üzülmezdik. Maça iyi başladık. Galatasaray'ın saldıracağını biliyorduk. Gol yememek adına sahaya çıkmıştık. Bulabileceğimiz bir golün avantajını kullanmak istiyorduk bunu da bulduk. Son dakikada gelen gol bizi üzdü. Güzel bir mücadele oldu. İnşallah turu geçeceğiz. Hangi futbolcuya sorarsasnız sorun normal sahada oynamak ister. Sivas'taki maçta biz daha iyi mücadele ettik ve kazandık. Burada sahayı görünce futbol iştahımız kabardı.
Mehmet Yıldız :
Galibiyet için gelmiştik. Son dakika talihsiz bir gol yedik. Avantaj gibi görünsede kazanabilirdik. İyi mücadele ettik. Maçı kazanabilirdik ama bazen pozisyonları değerlendiremiyorsunuz. Artık bizim için bu maç bitti. Hafta sonu Kayserispor maçı var. Kayserispor maçı daha önemli, o maçı kazanıp önümüze bakacağız.
Balili :
Çok üzüldük. 95.dakikada bu kadar savaş ve mücadelemizi boşa götüren bir gol geldi ve bizi üzdü. Ama biz çok istediğimiz kupada avantajı yakaladık. 3 gün önce yendiğimiz Galatasaray'la oynadığımız sahada 1 hafta sonra yeniden karşılaşacağız. Bakalım o maçta neler olacak.
Ben her zaman hocamız Bülent Uygun için asker selamı yapıyorum. Sakatlığım artık bitti. Bazen sonradan oyuna giriyorum. Sonuç olarak sadece Balili yok takım var. Biz takım olarak varız.
Başkanımı çok seviyorum. Maçtan önce konuşmuştuk gol olunca da onun yanına gittim ve başkanım beni alnımdan öptü.