Cevap: Fikstür mü Düşürüyor?
Takımı adam gibi kurarsan ,f.xtür dezavantajı diye bir şey olmaz,nasılsa tüm takımlarla oynanacak,haaa nevar bu şanstır,üst üste 4 5 güçlü takımla oynarssın ,takımda zayıfsa başarısızlık var diye takımda kriz olur,dağınık bir fixtür iyidir,kaçyıldan beride son hafta hep fb ye denk geliyor ne ilginç,uğur meleke iyi gazetecidirde,ben bu yazısına katılmıyorum,düşen takımlar f.xtürden değil yanlış transfer politikasından,yanlış yönetim şeklinden,bir kısmıda kendi elinde olmayan ,kendi iç sorunlarından düşüyor,mesela sivasspor ,inşallah o mucizede gerçekolur düşmezde,eğer düşerse,f.xtürden değil,tamamen yönetim yanlışından düşmüş olacak,bazı müneccim,arkadaşlar takımı taaa sezon başında küme düşürmüşlerdi zaten ,boşuna mücadele etmeye gerek yok ptt lige hazırlık yapalım demişlerdi,onları tebrik ediyorum,aslında bende demiştim sezon başı karabükten oyuncular alınınca ,o mesejı bulamadım,anlaşılan yönetim bu takımı küme düşürmeyi kafaya koymuş yazmıştım,ben futbol cahili olarak bunu görüyorsam,birileri görmüyorsa f.xtür mükxtür bahane,hani başkan dediya yönetim körlüğü olabilir ,aynen öyle oldu,zaten tff de özel çaba sarfediyordu küme düşürmek için,yıllardır hakemlerden çektiğimizi,biz biliriz.
|