Alıntı:
YuSuF Nickli Üyeden Alıntı
Sayın,Abdullah Yiğit çok güzel yazmışsınız anlıyorum.Ancak Sivasspor`un neden az parası var?Yani Türk Futbol Federasyonu,Sivasspor`a para vermiyormu,kaldıki Sivasspor Süper Ligde kazandığı maç başına 750.000 TL almıyormu,2 galibiyette 1 transfer paran çıkıyor zaten,neyin davasını yapıyorsunuz anlamıyorum.Sivasspor bu ligde borcu olmayan takımlardan değil mi?
Beleş adam alacağınıza biraz kaliteli adamlara para verin.Ne diyim?
Not:(Yanlış söylüyorsam siteden özür diliyorum...)
|
hemşerim bildiğim kadarıyla bahsettiğin havuz sisteminden alınacak para SEZON SONUNDA alınıyor..geri kalan kısımda cılız sponsorlarımız ve yönetimimizdeki üç-beş durumu iyi sivas sevdalısı yönetici ile idare ediyoruz. herşeyden önce şunu sorgulayalım. bizim taraftar olarak yönetime SALLAMA gibi bi lüksümüz yok! son 2 sezondur g.s , f.b, bjk maçları haricinde kaç kez trübünleri fulledik?! bazıları şunu diyor ' DAHIM OYNUYORDA BİZMİ GETMİYOH GARDAŞ! ' Bu adamlarada ben şunu diyorum gidin Ordu,Eskişehir maçlarına bakın! adamlar birçok maçta bizden daha kötü oynuyor ama hangi maç olursa olsun stadları full çekiyor!
süper lige çıkalı 6-7 yıl oldu daha doğru düzgün bir taraftar grubumuz yok! yiğido gençlik çok zayıf 15-19 yaş arası gençlerden oluşuyor yine helal olsun ellerinden geleni yapıyorlar ama YETERLİ DEĞİL! yönetimin herşeyden önce 12. ADAMI TRANSFER ETMESİ LAZIM! PROFESYONEL,DİSİPLİNLİ, VE SÜREKLİLİĞİ SAĞLANAN BİR TARAFTAR GRUBU ARTIK KURULSUN!