Cevap: Sivasspor'da Gündem Sergen
Sergen e gerçekten teşekkür etmemiz gerekir.Takıma geldi bir hava verdi.Nerdeyse sayesinde ligde kaldık.Ancak kendisinin inatçı kaprisli ve burnundan kıl aldırmayan tavrı son zamanlarda takımın kimyasını bozdu.Sivasspor hep takımdan gidenlerin 58 no lu forma giydiği kluptü.Yani başkandan kaynaklanan hoş disiplin sayesinde aile ortamı oluyordu.Ancak bu sene son maçlarda gerginlik tepeden tırnağa görülüyor.Sergen de dahi mutsuzluk görülüyor.Herkes küs gibi birbirine.Bu nedenlerle ben Sergen in burada daha fazla başarılı olacağına inanmıyorum.Ancak pahalı transfer politikası olursa ve kendi düzenini kurarsa belki ama o da bizde Bülent Uygun un son senesi gibi bir sene yaşamasına neden olur.Sivasspor mütavazi Anadolu takımıdır.Yani kardeşim ben 53 sampanya patlatırım size ne derse.Antrönörü de buna destek çıkarsa.Çalışan futbolcu klubeden kafasını uzatamazsa olmaz.O yüzden ben bu sene Sergen le yola devam demem.Gönlümdeki aslan Cici nin menejer futbolcu olarak devam etmesi.Orhan Kaynak tan alacağı destekle rahatlıkla takımı götürür ve ben eminim geleceğin başarılı teknik direktörünü yaratmış oluruz.Bir de yönetimden ricam büyük düşünmeleri.Atıf verilip Yaris Emre veya Constant ve İshak alınsa mesela Trabzondan.Rizeden Ali Adnan,Karabükden Tanju,Ozan 4 Eylül den alınıp güçlendirilse,Balıkesirden Vargas alınsa,orta sahaya ve forvete dişe dokunur 4 eleman alınsa 1 i savunma 2 si hücum agırlıklı orta sahalar ile bir iyi forvet,Da Costa,İ.Öztürk,Ümit,Ziya,Mehdi ,Musa,Eneramo,Cicinho,Fatih takımda tutulup diğerleri ile yollar ayrılsa,bir sağlam kaleci alınıp Ertuğrul gönderilse şampiyonluğa oynayan takımımız olur.Maliyeti belki geçen seneden az olur.ancak takım uyumunun çok önemli olduğunu düşündüğümden ısrarla bu takımın yönetiminin de Ciciye verilmesini öneriririm.
İnşallah iyi olur
|