Zorlu Gaziantepspor deplasmanına en az bir puan parolasıyla giden Sivasspor, bu hedefini tutturdu. Yiğido’nun asıl hedefi ise iki deplasman maçından 4 puan çıkartarak yola devam etmek.
Sivasspor, Gaziantepspor karşısında aldığı beraberlikle 2 haftalık deplasman serisindeki ilk hedefini tutturdu.
Üst üste iki deplasman maçına çıkacak olan Sivasspor, bu iki maçta toplam 4 puan hedeflerken, ilk puanının zorlu Gaziantepspor karşısında aldı. Sivasspor Teknik heyeti Gaziantepspor maçından bir puan hedeflerken, bu hedefini tutturdu.
İki hafta üst üste deplasman maçına çıkacak olan Sivasspor'da Yönetim ve Teknik heyette bu zorlu dönemeçteki hedef 4 puan almaktı. Sivasspor bu önemli dönemeçte ilk hedefi olan Gaziantep'ten 1 puanla dönmeyi başardı. Teknik heyet ve Yönetim Antep maçından bir puan hedeflerken, bu hedefin tutması herkesi mutlu etti.
Kadro sıkıntısı nedeniyle bu zorlu maçtan bir puan hedeflediklerini belirten Sivasspor Yönetimi, Gençlerbirliği Oftaş maçındaki hedeflerinin ise galibiyet olduğunu söyledi. Yönetim, Oftaş maçındaki hedeflerinin de tutması halinde devre arasındaki hesaplarının beklenen düzeyde olacağını ve zirve hesaplarına her geçen gün daha da yaklaşacaklarını belirttiler.
Sivasın Sesi