arkadaşlar ibb yi veya gençlerbirliğini kastettiğini düşünüyorum. adamların yaptığı masrafı karşılamayan bir takım ibb mesela. 50 tane taraftar paketi sattıysa ne ala. gençler de öyle.mesela karabükle bucayı kıyaslamış olabilir.taraftar anlamında ve satılan paket anlamında. nüfüs anlamında. sivassporu kastetmediğini düşünmek istiyorum. fakat kastedebilirde biz 7 milyon sivaslıdan bir tepki gelmeyeceğini bildiği için. sallayabilirde sivasa. biz nede olsa ts gibi birlikten beraberlikten hakkımızı aramaktan bi haberiz. en basit stat meselasi yada gelecek diğer yatırımlar işte. bürokratlardan da vekillerdende bir fayda görmüyoruz. ama ts öyle mi topyekün aynı sözü söyleyip haklarını arıyorlar. helal olsun adamlara. ama şunuda unutmamak lazım. hepimizin ligtv.com.tr ye üye olup sivasla ilgili çıkan haberlere yorum yapmamız lazım. siteyi devamlı takip ederim. çok az sivaslı yorumcu var.lig tv alırken mutlaka türkiyenin neresinde olursanız olun tuttuğunuz takım sivasspor diye yazdırın. adam bayie gidiyor bayi sözleşme doldururken hangi takım diye soruyor istanbul takımını söylüyor vatandaş. ya hu sivasspor deki lig tv yi sivasspor için aldığın belli olsun be adam.ama bizde nerede o tutku o kardeşlik o birleşme..basit bir olay gibi görmeyin beyler bunu. şansal beyin masasında hangi takım taraftarı digiturke daha çok üye diye istatistik var. web sayfamızı en çok hangi takım taraftarı takip ediyor diye istatistik var. bilmem anlatabildim mi
mevcut digiturk üyeleri lütfen digiturk.com.tr ye girip tuttuğum takımı sivasspor olarak değiştirmek istiyorum diye mail atın. mhz sizi aradığında yada siz orayı aradığınızda eskiden söylediğiniz takımı sildirip sivasspor yazdırın. ki sivasspor taraftarından maddi kazançlarını görebilsin lig tv idarecileri.