--->: Bank Asya 1. Lig
Karabükspor'da kupa üzüntüsü
Türkiye Fortis Kupası 2. kademe karşılaşmasında dün akşam Trabzonspor'a 2-0 mağlup olarak kupadan elenen Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Turgut Uçar, "Maçı biz oynadık ama galip gelen Trabzonspor oldu" dedi.
Kupada kendilerini eleyen Trabzonspor'u kutlayan Uçar, "Müsabakanın teknik değerlendirmesinde biz oyunun her iki yönünde hem defans yapmakta, hem de hücum etmekte Trabzonspor'a göre daha başarılıydık. Daha çok pozisyon bularak oyunu tempolu olarak yönlendirdik. Bulduğumuz pozisyon sayısı da biraz daha fazla. Trabzonspor'un 1. dakikada duran toptan ve maçın son dakikasında bir pozisyonu var. Turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Kaçan gollerimiz ve 2 net penaltımız vardı ama hakem vermedi. Turu atlayan taraf Trabzon oldu, onları kutluyorum" dedi.
Futbolcularının alın terini alamadığını da belirten Teknik Direktör Turgut Uçar, "Burada oynanan maçı taraftarımızın izlemesini isterdim. Keşke televizyon oynadığımız maçı yayınlasaydı oynan futbolu görürlerdi. Biz ne kadar konuşsak da izlenilmeyen maç hakkında bir şey anlatamıyoruz" diye kaydetti. Diğer yandan bu hafta sonu kendi sahasında Orduspor'u konuk edeceklerini söyleyen Uçar şunları söyledi:
"Bu maçta galip gelerek, taraftarımızda bizi desteklesin. Lig başlayalı 5 oyuncumuz sakatlandı. Trabzon maçın da Tayfun sakatlandı. Trabzon maçında oynadığımız oyunu Orduspor karşısında da oynadığımız takdirde galip geleceğimize inanıyorum. Taraftarımız sadece bize güvensin ve bu takım ilk 6 içersinde yer alacaktır. Benim tek istediğim taraftarımız maça gelsin 90 dakika boyunca bizi ateşlesin. Kötü bir oyun sergilersek 90 dakika da eleştirsinler. Ama 90 dakika boyunca bize destek verdikleri zaman biz daha iyi mücadele ederiz."
|