Alıntı:
karakocyakup58 Nickli Üyeden Alıntı
BUNU YAZMAN İÇİNNN STADININ FULLL DOLU OLMASI LAZIMMM YOKSA TARAFTARLARIN YARISI KÜFÜR EDER ÖNCE 4 EYLÜLÜ DOLDURUN DİYE
|
Bu stadı doldurma işini hiç anlayamıyorum... Arkadaşlar hiç mi vizyonunuz yok ya da tarih bilmiyorsunuz...
4 Eylül stadyumu ilk yapıldığında 1950'li yıllarda kapasitesi 12000 olarak yapıldı... Yetti mi bize???? Hayır... 1. Lige çıktık maraton büyütüldü, kale arkaları yapılacaktı dediler ne gerek var önce maratonu dolduralım... Yetti mi??? Hayır... Kale arkaları büyütüldü, numaralının sağı solunu geliştireceklerdi dediler ne gerek var önce maratonla kale arkalarını dolduralım... Yetti mi? Hayır... Geçen yıl birçok maçta insanlar biletsiz kaldı...Sivasspor'un ilerlemeyeceğini ve 25000 kişilik stadın bize yeteceğini düşünüyorsanız ayrı... Ama ben Rize sırf başbakanın memleketi diye 90.000 nüfuslu olmasına rağmen ve süper ligte takımı olmamasına rağmen 22.000 kişilik stad yapılıyorsa karşı çıkarım... Benim 300000 nüfusum var, geçen seneye kadar şampiyonluğa oynayan bir takımım var ve ortada bir söz var ben 30000 kişilik stad istiyorum derim...
Ancak siz "önce burayı doldurun" diyorsanız ve bilet almadıysanız, kombinenizde yoksa geçmiş olsun çünkü bilet kalmadı... Ve siz önce burayı doldurun diyorsanız yarın tribünlere iyi bakın ve eğer siz önce burayı doldurun diyorsanız Hamza Yerlikaya'ya kurban olayım O en azından 3 eksik 5 fazla dedi ya siz milletvekili olsaydınız... Abooo vay halimize...