Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sivasspor S.O.S. veriyor !
Takım puan olarak istediğimiz noktada değil bu bakımdan s.o.s verdiği söylenebilir,ancak takım bitik, ölü ,ortada hiçbirşey yok söylemine katılmıyorum,sezon başından beri oynadığımız tüm maçlarda iyi oynadık,galibiyeti hakedecek kadar iyi oynadık,kimi zaman şanssızlık, kimi zamanda beceriksizlik,kimi zaman hakem hataları ,kimi zamanda teknik direktörlerin yanlış kadro ve taktik anlayışı yüzünden galibiyetleri kaçırdık,ağırlıklı olarakta takımın bazı mevkilerinde oynayan oyuncuların yetersizliği ve yanlış transfer politikaları yüzünden yenildik yada berabere kaldık,son oynadığımız 2 maçı baz alıp değerlendirirsek,bjk lig lideri ve bu ligin en formda ve kaliteli takımı,bu takımı elimizden hakem kurtardı ,başakşehir takımıda enaz bjk kadar kaliteli kadroya sahip ,son 5 maçın 4 nü kazanmış ve 1 gol yemiş ,böyle 1 takıma 2 gol atmamıza rağmen yenemedik ,şu takımda bi rodegella yada kuvekie ayarında forvet olsa,hiçdeğilse torje yada stancu kadar bir oyuncumuz olsa,sol açıkta hiçdeğilse kötü mötü aydın yada jalma olsa ,groseckinin tek bacağı olsa şimdi belkide ilk 5 içinde olurduk,yedek stoperimiz yok,yedek forvetimiz yok,[as forvetimizyokki yedeğiolsun],sol kanat oyuncumuz yok,forvet arkasında dönen ,seken topları kapacak gol atacak attıracak [tum benzeri oyuncumuz yok],takım setcus,cicinyo,atıf,john boye ,ibrahim ,burhan ve konenin çabalarıyla bişeyler yapmaya çabalıyor,7 8 oyuncuyla sivasspor hiçbirşey yapamaz,mutlak suretle enaz 5, bana göre 7 çok kaliteli banko oyuncu şart ,sonuç olarak şunu diyebilirim,takımın durumu düzelemeyecek kadar kötü değil,enazından eskişehir yada mersin gibi değiliz,2.yarı eğer transferler ,rıza hocanın yaptığı gibi tutarsa ,en geç 5 hafta içinde ilk 10 içine gireceğimize inanıyorum,önemli olan ilk yarı bitince, kırmızı çizginin dışına çıkmak ,ben deplasmanda gençleri ve evimizde kayseriyi yeneceğimizi düşünüyorum,akhisardanda puan alacağımızı düşünüyorum,düşme barajı şuan için 35 ,38 puanı alanın ligde tutunacağını sanıyorum,ilk yarıda enaz 7 puan almamız gerekiyor.
|