Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı,ben şahsen Eskişehir ve antalyayı yeneceğimizi düşünüyordum,olmadı bu 2 maçta kaybettiğimiz 5 puan sivassporun avantaj sağlamasını engelledi,fixtüre baktığımızda eskişehirin fxtürü alttaki 4 takımdan daha iyi durumda,sezon sonu ne olur ne olmaz bilinmez elbettekide,sivassporun f.xtürüde kağıt üstünde zor görünsede ,bu zorluğun altından kalkabilecek güçtedir,şahsen benim düşüncem ,barajın 35-36 puan olacağıdır,37 puanı tutturan takımın ligde kalacağını düşünüyorum,sivassporun ligde kalması için 6 galibiyet 1 beraberlik gerekiyor,lamı cimi yok,sivasdaki,kasımpaşa,bursa, akhisar,gençler maçını mutlak suretle 3 puanla kazanmamız gerekiyor,deplasmanlardada,tra bzon,antep ,başakşehir,kayseri deplasmanındanda enaz 2 galibiyet çıkartmamız gerekiyor,kayseri,fb,bjk maçlarından alacağımız 1 galibiyet sivassporu ligde tutar,eğer puan farkını kayseri maçına kadar eşitlersek,kayseride kader maçına çıkacağız,kazanan ligde kalır ,ben kayseri takımının sivasdan daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum,eğer ligde olağanüstü işler olmazsa,sivassporun 6 galibiyet alabilecek güçde olduğunu düşünüyorum,yalnız evimizdeki tümmaçlarda 4 eylülün tıklım tıklım dolması gerekiyor ,başakşehir maçındada seyirci üstünlüğünü mutlak suretle lehimize çevirmemiz gerekiyor,yani 6 maç değil 7 maçı evimiz<de oynayacağız umudumuz sürüyor,matematiksel olarak bitmeden bu iş bitmeyecek.
|