01.05.2013, 10:27
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Alman Yiğido kupa istiyor
tesekkür hotsi helal olsun sana ,bunun inanılmıyacal biyeri yok ,böyle çok gördüm 2 tanesini anlatayım,sivasspor süperlige yeni çıkmış olimpiyatta malatyasporla oynuyoz ,önümde sivasspor forması giymiş 60 yaşlarında yabancı adamın biri maçı dikkatli ve heyecanlı şekilde izliyor ,sivas bi gol attı adamın goooooll sesi ikitelliden duyulur sanki ,heralde dedim kızını türke vermiştir ondan sivaslıdır diye düşündüm malatya balına bir gol attı 1-1 oldu adam üzüntüden kahroldu,bizim seyircininde çoşkusu bitti ,adam çat pat türkçesiyle bizim taraftara işaret edip tezahürat yapın diye sonra baktı olmuyo oturdu benle konuştu ,hollandalıymış sivasla hiç alakası yokmuş hollandada sivaslı arkadaşları varmış ordan sevmiş formasını almış maç var diyince taxsiyle gelmiş taxsimden bu taraftar niye susuyor ,udinesmi ne ajaxdan 2 yemiş taraftarı halaa udines diye bağırıyormuş sivaslılarda iş yok diye dert yanıyordu,bazen oluyor böyleistanbul sporla kupa maçı oynuyoz yendik otobüste sivasspor bayrağı şapkası bayrağı tam teşekküllü bir adama neresindensin sivasın kardeş dedim ,bartın dedi,heralde enişte filan sandım,yengemmi sivaslı dedim yok dedi sivasla hiçbir bağım yok arkadaşlarımda varda ben sivassporu çok eskiden seviyorum filan dedi böyle çok oluyor ayrıca japon ve çinli gönüldaşlarımızda çok var
|
|
|