Alıntı:
murat_n Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakma ama bu tarz bir düşünce olmaz. Kulüpler para olmadan bizim beklediğimiz istediğimiz yere gelemezler. Her ne durumda olursa olsun tam tersine parasal olarak destek vermeliyiz. Bursayı hatırlayalım taraftar transfer parası bile toparladılar aralarında.
En büyük jesti biz yapalım diyorsanız hadi biraz uçuk bir öneri olacak belki ama futbolculara para toplansın ve eşit olarak dağıtılsın. Bakarsınız moralleri düzelir ve daha bir motive olurlar. Bu taraftarın yapmayacağı şey yok diye düşünürler.
Sonuçta futbolcuda olsa herkesin amacı para kazanmak geçimini sağlamak. Yöneticilerin amacıda bu. Bakın yöneticilere hangisi parasız pulsuz. Hangisi iş adamı değil. Tabiki hepsi. ve Sivas sporun başarılı olması hepsininde bundan nemalanması anlamına gelir.
O yüzden bu kadar küçük düşünmemek lazım. Para olmadan takımda başarıda olmaz.....
|
bu takım geçen sene iyi para kazandı en az 15 milyon euro civarı
nouldu bu paralar kardeş ben onu diyorum sezon başında transfer yapılmadı bişeye para verilmedi bilica gitii ordanda 2 milyon euro geldi
bu taraftraın busene yüzü gülmedi vede tarftar olarak maça gidesim yok ben fenere şuna buna ezilecekse anlı ak oynamayacaksa niye para vereyim sezon başından beri 50 tl bilet parası verdim tarftar olarak nolacak takımın hali
eğer yine bize işkence edeceklerse futbolcularımız bedava deseler belki giderim
arkadaşın biri para toplayalım oyunculara diyor diyarbakırın futbolcuları paralarını alamıyorken bizim beyefendiler takırtakır alıyorlar paralarını BMWleriyle şehirde fink atmasını biliyorlarda çıkıp sahada oynamasını bilmiyorlar
ben bu maç kaybedilse bile yada ligden düşsek bile hocanın kalmasından yanayım adam en azından futboldan anlıyor
takımın son 3 haftadaki maçındanda 7 puan alacağını düşünüyorum çünkü ozaman kadro oturmuş olacak ve böylece biz ligde rahatlayacağız inş
yönetimin sadece kale arkalarını tarftara bedava yaparak doldurmalarını sağlayarak destekle yenileceğini düşünüyorum
ibb gibi taraftarsız oynayan bir takım karşısında taraftarı iyi kullanmamız gerek